Hiába épülnek a gyermekeinknek a stadionok?
Figyelt kérdés
A rendszerváltás óta nem volt ilyen: nagyot zuhant a magyarok várható élettartama
2021. júl. 26. 06:19
2/13 anonim válasza:
Mégis mi köze a COVID-nak a stadionokhoz? Neked is hiába építettek iskolát, nem lettél benne okos...
3/13 anonim válasza:
Remélem sikerül legyőzni a koronavírust.
A környező országokban mind jobban vannak szigorítások.
4/13 anonim válasza:
Szerintem az élettartam volt a lényeg itt, de lehet tévedek.
5/13 anonim válasza:
Rövid életünket alatt legalább egy két meccsel vigasztalódhatunk.😉
6/13 anonim válasza:
5: rövid életünket legalább a magyar focimeccsek látványa még jobban lerövidíti B)
7/13 anonim válasza:
Ezért hívta fel a figyelmet Viktor, hogy mindenki b*n.
8/13 anonim válasza:
4: a várható élettartam COVID-tól rövidült meg, a stadionok idekeverése értelmetlen.
9/13 anonim válasza:
Nem, nem hiába!
A mostani gyerekeknek felnőtt korukban legalább lesz munkájuk a stadionok karbantartásával, állagának megőrzésével.
Nem az lesz az egyetlen haszontalan munka, de a megélhetést biztosítja majd.
10/13 anonim válasza:
Ki az a hülye, aki ezeknek a katlanoknak a fenntartásáért a későbbiekben egy fillért is kidob az ablakon?! Orbánnal együtt ezek is mennek a lecsóba, ugyanúgy mint Ceausescu stadionja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!