Miért terjed el az a tévhit, hogy fiatalok baloldaliak lennének?
A jogi, műszaki,gazdasági karokon több a jobboldali.
Viszont a tanári, társadalomtudományi, bölcsészeti karokon több a baloldali.
3#
Ma már nem feltétlenül igaz,hogy krumplisütők lesznek.
A 2000-es évek elején még igaz volt, mert a munkaerőpiac átalakulóban volt, de ma már annyi az SSC Magyarországon, hogy bőven van helyük ott.
De ilyen helyek csak BP-n vannak, vidéken nem sok SSC van.Ezért, ők Budapestre költöznek, ami tükrözi a budapesti pártpreferenciát is.
Ez mind a jól működő propaganda amit eladnak.
Sajnos nagyon sokan el is hiszik.
7
ja bocs tudom, a hivatalos megnevezése ennek az említett néhány idiótának aki a telexen nevelekedett "független objektív szavazó" (milyen szép hogy még magukat felvállalni is gyávák, igaz jellemes emberek.)
Debrecen a tipikus vidéki trógerek mekkája, csak úgy mondom. Életemben egyszer jártam ott, nem is vágyom vissza. Az emberek 70-80%-a annyira igénytelen volt, hogy olyan ruhákban járkáltak az utcán (fiatalok is), hogy otthonra nem venném fel. Több, Hajdúságból elköltözött, ott nevelekdett ismerősöm is ezen a véleményen van.
" (3 évet egyik helyen egy másikon)"
"multikultiért. És"
"Debrecen azért elég a második legnagyobb város "
Lenézed a "krumplisütögetőket", de írni nem tudsz. Értem.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: rengeteg fiatal ismerősöm van, és egyik sem fideszes. A fővárosi, diplomás fiatalok körében (kivéve, ha anyu-apu NER-es) gáz annak lenni. Ha valaki értelmes, és nem is támogatja a melegeket, akkor is látják, hogy konkrétan gazdaságilag is a szakadék szélére sodorják az országot. Megjegyzem Magyarország kb 70%-a hozzád hasonló exponenciális, balkáni proli, úgyhogy ezért tartunk ott, ahol.
9#
A jobboldali nem azt jelenti, hogy Fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!