Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megtiltanád azt, hogy LMBTQ-em...

Megtiltanád azt, hogy LMBTQ-emberek óvóbácsik/tanárok lehessenek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 16:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, én megtiltanám nekik
Nem, én beiratnám a gyerekem egy olyan óvodába, ahol az óvóbácsi LMBTQ
94 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
69%
Pegazussal foglakozzunk ne a buz.kkal.
2021. aug. 9. 16:33
 2/47 anonim ***** válasza:
87%
Nem ez lenne a szempont, tud e tanítani vagy sem.
2021. aug. 9. 16:34
 3/47 mindentudó99 ***** válasza:
65%
Nem. Miért ne taníthatna? Semmi baj velük. Csak ne hirdessék az igét. Egy ovodás gyereknek nem ilyenekkel kell foglalkozni. Hogy ki kivel szexel.
2021. aug. 9. 16:37
 4/47 anonim ***** válasza:
39%
Ha nincs mellette pedofil hajlamuk is akkor nem ,persze ezt meg szinte lehetetlen szűrni.
2021. aug. 9. 16:37
 5/47 anonim ***** válasza:
37%
A szexualitás mindenkinek magánügye. Amíg a gyerekem nem hall vagy lát róla semmit, addig nem probléma, viszont az első ezzel kapcsolatos megnyilvánulásnál asztalt borítanék.
2021. aug. 9. 16:47
 6/47 anonim ***** válasza:
51%
Mindent is betiltanék!!
2021. aug. 9. 16:48
 7/47 anonim ***** válasza:
65%
Én az álszent, pedofil papokat jobban elítélem
2021. aug. 9. 16:53
 8/47 anonim ***** válasza:
23%
Simán megtiltanám, és a gyerekekkel való bárminemű foglalkozást is (gyerekorvos, óvónéni, óvóbácsi, tanítónéni, tanítóbácsi, tanár...)
2021. aug. 9. 16:58
 9/47 anonim ***** válasza:
89%

Elég vicces és egyben szánalmas felvetés,annak tekintetében,hogy mindkettő hiányszakma.

Másrészt jó hogy nem majd mások mondják meg,hogy valaki minek tanulhat vagy mit dolgozhat.

A melegek sem mondják meg,hogy egy heteró ügyvéd vagy pék lehet,akkor ez fordítva se legyen.

Őszintén szólva,akik másoknak megmondanák mit dolgozhatnak,mit képzelnek magukról?

2021. aug. 9. 17:04
 10/47 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam homofóbnak, de az, hogy pedagógus legyen egy ilyen emberből, az teljesen elborzaszt. Nem is értem, ki ír olyat, hogy rábízná a gyerekét egy ilyenre. 100%, hogy nincs is gyereke annak, aki ennyire élteti a homokos óvóbácsikat.
2021. aug. 9. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!