Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki emlékszik még a 2006.októbe...

Ki emlékszik még a 2006.október 23-i tüntetésre? Ott voltál? Hogy élted meg?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Én 2010-ben bíztam, mikor a fegyveres testület tagjait, fosztották meg a 25 év korkedvezményes nyugdíjuktól, s ezzel felhergelték őket. Itthon szurkoltam nekik, bizakodtam bennük, láttak már fegyvert, csak aztán ismét megtalálták azt az embert Kónya Péter személyében aki levezényelte csendben az egészet, parlamenti mandátumért cserébe.
2021. aug. 9. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
7! Így van, és elég döbbenetes hiba volt, hogyha tudtuk volna, hogy ezzel Orbánnak és bandájának kaparjuk ki a gesztenyét, akik ezerszer rosszabbak a szociknál.
2021. aug. 9. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, diktatúra van. Puha, finom és alattomos eszközökkel.

2021. aug. 11. 11:31
 14/14 kretens ***** válasza:
100%
Nagy szerencséje volt a rendőrségnek hogy nem azt történt mint 2014-ben Kievben vagy még inkább ami Argentinában amikor gazdaságilag összeomlott.Ugyanis ha valaki meg halt volna a tüntetők közül akkor nagyon hamar elszabadult volna a pokol.Mindig eszembe jutnak azok a képek Kievből ahol eleinte brutálisan szétverték a rendőrök a tüntetőket csak aztán egyre több tüntető viselt ütésálló ruhát sisakot gázálarcot és lőfegyvereket molotovkoktélok minden mennyiségben és fordult a kocka.A rendőrök voltak kénytelenek menekülni.A lényeg az hogy bizonyos politikai hangulatban ha nagy az elégedetlenség jobb ha mérlegel a rendőrség is mert egy valódi népharag pillanatok alatt elsöpri őket is.
2021. aug. 29. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!