Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a munkahelyeden kötelezővé...

Ha a munkahelyeden kötelezővé teszik a vakcinát, inkább a vakcina, vagy inkább kirúgjanak? Útóbbi esetben jár-e végkielégítés?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
9-es Nagyon sajnállak!Ha tehetted volna gondolom felmondtál volna azonnal.Ezt használják ki ha valaki szorult helyzetben van.
2021. aug. 11. 08:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 4 el

Én még talán azt hozzátenném hogy ok elküld fizetetlenre de te attól még más munkára el tudsz menni pl. egyszerűsített. Ha a cég meg ennyire hülye hogy azt hiszi veled cseszik ki akkor gondolják csak te meg tudod hogy amíg fizetetlenen vagy addig emberük sincs. Annyit tudnak tenni hogy kirúgnak de akkor végkielégítés jár. Vagy fizetetlen de attól te még dolgozhatsz máshol.

2021. aug. 11. 15:11
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Minden gyógyszer, amit beszedsz, vizsgálat alatt áll. Van olyan is, amit végül kivonnak.

Van egy csomó kötelező védőoltás is. Amikről fogalmad sincsen, miből állnak, hogyan készülnek, milyen a hatásmechanizmusuk.

Ha az újban nem bízol, választhatod a hagyományosat is. (Sinopharm)

2021. aug. 16. 23:11
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
13. Meg választhatod azt is,hogy nem oltatod be magad egyikkel sem,nem foglalkozol az egésszel úgy ahogy van, és éled az életed ahogy eddig,és nem hagyod,hogy befolyásoljanak.
2021. aug. 17. 08:39
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Így van 14-es!Sokan vagyunk így ezzel.Nem érdekel bennünket ez a 2 éve tartó cirkusz
2021. aug. 17. 08:46
 16/24 anonim ***** válasza:

13

Na itt a gond.

Sinopharm. Kínai. Onnan ered ez az egész nyavalya. Az kilőve. Maradna a sputnyik. Viszont arra meg úgy tudom nem lehet inni alkoholt. Na itt a gond. Most lehet te azt mondod áhh de lehet inni egy kis mennyiség nem okoz gondot.De ezt te mondod s nem ők. Volt olyan ismerősöm aki ilyet kapott s betartotta nem ivott abszolút alkoholt a második adag beadása után se jóideig.

Az mrns meg nem kell a hagyományos oltásokba bízok. De ez a kettő kilőve az űrbe.

2021. aug. 17. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:
57%

16-nak:

Na, itt a gond. Hogy csak hiszed, hogy tudod, mit beszélsz.

A Szputnyik és az AstraZeneca sem hagyományos oltás. Azokban DNS van. Csak a Sinopharm alapul a régi technológián, azaz elölt vírus van a vakcinában.

Az alkoholtilalom, már ha valóban szerepel a vakcina leiratában, akkor az AstraZenecára és a Janssenre is kell vonatkozzon. Mert ez a három oltás ugyanazon a technológián alapul.

Mondjuk, az nyilvánvaló, hogy nem jó lerészegedni semmilyen oltás beadása után.

14,15: a cirkusz meg az olyanok miatt tart már lassan két éve, akik úgy gondolkodnak mint ti. Nem érdekes, ti mit képzeltek, akkor is ez az igazság.

2021. aug. 17. 21:22
 18/24 anonim ***** válasza:

17.

"14,15: a cirkusz meg az olyanok miatt tart már lassan két éve, akik úgy gondolkodnak mint ti. Nem érdekes, ti mit képzeltek, akkor is ez az igazság."

Nem ez az igazság,hanem az,hogy te is hagyod magad megvezetni és azt hiszed az oltatlanok miatt van minden.Ez nem igaz,ez csak bűnbak keresés.Te is felültél a vonatra,hogy az oltatlanok a hibásak. Szerintem meg nem.Én azt gondolom,hogy ugyanúgy lenne x-edik hullám ha be van oltva az ember ha nincs.Az én véleményem szerint ez arról szól,hogy mindenkit telenyomjanak oltással valahogy.Én nem kaptam el ezt az ún. covidot 2 év alatt és úgy gondolom,hogy aki eddig nem kapta el az nem is fogja már.Legalábbis ezt diktálja a logika,vagy lehet,hogy immunis vagyok,nem tudom.Pedig ugyanúgy mentem rengeteg ember közé, maszkot nem hordtam soha, a kezemet nem fertőtlenítettem,pedig összefogdostam mindent.Szóval nem oltatom be magam soha,akármi is történik.

2021. aug. 18. 09:07
 19/24 anonim ***** válasza:

17

16 - os vagyok.

Itt van egy link több helyen is közölték már.

[link]

Szputnyikra nem lehet inni.

De amúgy köszönöm hogy felvilágosítottál. Szóval akkor ezek szerint ha hagyományos régi technológiával készült oltással kéne oltatnom akkor csak a kínai lenne. Hát köszi mint írtam kihagyom eme lehetőséget ahonnan indult is ez kórság. Akkor várok addig amíg jön még ilyen vakcina ami a régi techonológiával készül s nem made in China.

Ha pedig nem lesz akkor nélküle is megvagyok. Annyira nem fontos.

2021. aug. 18. 22:05
 20/24 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló, aki ide bírta fingani a szájával, hogy

"Minden gyógyszer, amit beszedsz, vizsgálat alatt áll", el tud számolni krumpli-ig. Tapsoljuk meg ezért.

2021. aug. 18. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!