Szerinted megússza az év hátralévő részében Magyarország a Covidot újabb korlátozások nékül (boltok,iskolák,vendéglátóhelyek stb.)?
10
Igaz! Hát, próbáljuk ki . Ugyis azt mondják jon a delta. Meglatjuk mire megyünk korlátozások nélkül es mennyit érnek a vakcinák.
Csak remeljuk kozben nem állítják le megint az egészségügy egy részét, hogy szinte sehova se lehet bejutni mas problémával.
Haziorvossal meg max telefonon beszelhetsz.
Tuti hogy lesznek szerintem. Már le is sz*rom csak az egészségügyet hagyják békén. Hadd menjen már az ember orvoshoz akkor is, ha van pofája nem koronásnak lenni.
Nem tudom milyen a koronavírus, mert tünetmentes voltam, nem mondom hogy jó vagy nem degradálom. De azt viszont tudom, milyen péntek este magas lázzal, vesegyulladással lenni, mikor egy löket antibiotikum egy tollvonással megoldana mindent, erre a sürgősségin közlik, hogy hogy merészelem mások életét veszélyeztetni azzal, hogy a kórház közelébe tervezek menni, majd a lélegeztetőn mindent átértékelek.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!