Azok az emberek, akik rendszeresen járnak tüntetni, pridera vagy békemenetre, mivel foglalkoznak általában?
Békemenet hétvégén van, a Fideszesek dolgoznak.
Az ellenzéki tüncikékre meg általában elég ránézni. Romkocsmás fiatal libsik akik nem dolgoznak hanem "tanulnak" valami büfészakon aztán rinyálnak ,hogy óóóóbááán nem ad jó fizetést nekik a 0 tudásukkal, a másik fele meg a szokásos idős kommunista bagázs
Van,aki még külföldről átjár.
Nyilván van idejük és pénzük rá.
Villamosmérnök vagyok, otthonról dolgozom. Egyetértek a programozó kollégámmal, én is örülök, ha a 8 óra munka után ki tudok mozdulni otthonról (vagy régebben az irodából), és kint szoktam lenni a különböző számomra fontos közéleti vagy politikai indíttatású tüntetéseken, habár nem Magyarországon, hanem itt Dániában.
A Pride meg szombaton szokott lenni, arra mindig kimegyek, már csak azért is, mert az sógorom meleg, meg szokott hívni, hogy menjünk már ki. Feleségem és a gyerekem is szereti, jó a hangulat, és a gyerek legalább toleráns ember lesz. Ha meg LMBT lesz, akkor tudni fogja, hogy bármikor jöhet hozzánk ilyen témában beszélgetni, nem fogjuk szégyellni.
9-es: igen, most még csak prájdra jön, de jövőre már a Tőkéből fogunk neki esti mesét olvasni és az Internacionálé lesz az ébresztője. Ez a cél, hogy a gyerek tökéletes neoliberáliskultúrmarxista legyen, aki fejből vágja a Lenin-összest és majd canceleli az összes osztálytársát ha valami csúnyát mondanak. Világ proletárjai, egyesüljetek!!!44!44!
Ja várj, nem. Majd ő eldönti, hogy milyen ideológia mögé áll be, én csak azt szeretném, hogy fogadjon el mindenkit úgy, ahogy vagy, ne legyen kirekesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!