Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért szeretnék...

Az ellenzékiek miért szeretnék újra Gyurcsányt hatalmon látni?

Figyelt kérdés

Csak ne azt írjátok, hogy "beveszem a Fidesz-propaganda szövegét", mert nem így van, nem Origóból tájékozódom.

Ritkán van Karácsony Gergely sajtótájékoztató, de azokon szinte mindig ott áll (szó szerint) mögötte.

Szóval egyfajta szűklátókörűség kell ellenzékiek körében, ha ezt tényleg letagadják.

El is van felejtve neki, hogy "hazudtunk reggel, délben meg este"?

2021. aug. 7. 12:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ehhez annyit fúznék hozzá.

Hogy a fideszesek által nagyon kedvelt öszödi beszéd, amúgy pont erről szól, hogy egyedül nem tud reformokat végrehajtani és azok a reformok kellenek, hogy egy jó országunk legyen.

Persze ezt mindig elfelejtik a fideszesek.

2021. aug. 9. 15:40
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 A 19-es nekem válaszolt, én pedig annyira nem vagyok fideszes, hogy 22-ben az ellenzéki összefogásra fogok szavazni.
2021. aug. 9. 16:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem azért írtam, mert fideszes vagy.

Csak te említettél olyat, amihez ez jól passzol kiegészítésként. Természetesen én is a 19-esnek szántam.

2021. aug. 10. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!