Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged is büszkeséggel tölt...

Téged is büszkeséggel tölt el, hogy Orbán Viktor Mihály a honfitársad?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
🤮🤮👎👎🐏🐏🐏
2021. aug. 6. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen. Egri vagyok pláne akkor töltött el büszkeséggel, amikor kiderült hogy Mészáros bátyó egri szállodája több támogatást kapott a járvány alatt, mint Eger városa összesen. Köszönjük ezt a nagylelkűséget Viktor honfitársnak, hogy nyelte volna le az anyja inkább! 🤮🤮🤮
2021. aug. 6. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Mélységes szégyenérzet fog el attól a tudattól, hogy a hazámat és népemet külföldön Orván Viktorral azonosítják.

Tudod, ha valaki egy undorító gerinctelen véglény, az egy dolog. De ha úgy az, hogy "a mi kutyánk kölyke", úgy már nagyon ciki. És ez a gond Orbán Viktorral. Gerinctelen, önző rohadék, de ráadásul magyar hazánk fia (sajnos).

2021. aug. 6. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen!

Rákosi elvtárs óta nem volt ilyen remek ember a magyar közéletben!

Becsüljük meg, mert lehet megint nem lesz évtizedekig.

2021. aug. 6. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem tekintem honfitársamnak,sem a Magyar Köztársaság részének.
2021. aug. 6. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Arra még büszkébb vagyok, hogy micsoda frappáns és szellemes szrakasztikus kérdéseket tudnak egyesek kitalálni. :D
2021. aug. 6. 10:12
 7/7 steven95 ***** válasza:
100%
Egy "gengszterre" nem lehet büszkének lenni.
2021. aug. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!