A fideszesek mikor látják már be, hogy orbán összes intézkedése csak a szavazat szerzésre van és valódi változást nem eredményez?
Nekem nem kell olyan valódi nagy változás, szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Annak meg kifejezetten örülök, hogy olyan törvényeket hoznak, mai nekem tetszik, és ezért majd rájuk szavazok.
Így működik a demokrácia.
Az a bajuk az embereknek a populista politikusokkal, hogy hallgatnak a népre, a nép kedvében akarnak járni.
Hihetetlen, hogy mennyire eltorzult a demokrácia, mennyire idegen az emberek számára.
Mikor megjelenik egy valóban demokráciát alkalmazó ember szélsőségesnek illetve elitélendőnek tartják
#3 vagyok.
És nem csak a baloldal ilyen.
Miskolcon Veres Pál is kimegy helyekre, foglalkozik a néppel, őt is populista semmirekellőnek tartják
Jó reggelt!Ezt hívják úgy hogy DEMOKRÁCIA.
Nyugaton sokkal durvább dolgok vannak. pl. németeknél Merkel leállíttatta atomerőműveket, hogy megkapja a zöld szavazatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!