Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek mikor látják már...

A fideszesek mikor látják már be, hogy orbán összes intézkedése csak a szavazat szerzésre van és valódi változást nem eredményez?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #eresz #Prof dr orbán viktor mihály kém #Fidesz kémek
2021. júl. 22. 06:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Olvassad el Esterházy Péter Harmonia caelestis című könyvét.
2021. júl. 22. 06:40
 2/11 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem kell olyan valódi nagy változás, szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Annak meg kifejezetten örülök, hogy olyan törvényeket hoznak, mai nekem tetszik, és ezért majd rájuk szavazok.

Így működik a demokrácia.

2021. júl. 22. 06:42
 3/11 nemaRendőrség ***** válasza:
68%

Az a bajuk az embereknek a populista politikusokkal, hogy hallgatnak a népre, a nép kedvében akarnak járni.

Hihetetlen, hogy mennyire eltorzult a demokrácia, mennyire idegen az emberek számára.

Mikor megjelenik egy valóban demokráciát alkalmazó ember szélsőségesnek illetve elitélendőnek tartják

2021. júl. 22. 06:45
 4/11 nemaRendőrség ***** válasza:
31%

#3 vagyok.

És nem csak a baloldal ilyen.

Miskolcon Veres Pál is kimegy helyekre, foglalkozik a néppel, őt is populista semmirekellőnek tartják

2021. júl. 22. 06:46
 5/11 Fsms ***** válasza:
49%
Soha. A propaganda olyan szinten átalakította a fideszesek gondolkodását, hogy a valóság már nem pálya.
2021. júl. 22. 06:50
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktorra szavazok!
2021. júl. 22. 06:58
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Jó reggelt!Ezt hívják úgy hogy DEMOKRÁCIA.

Nyugaton sokkal durvább dolgok vannak. pl. németeknél Merkel leállíttatta atomerőműveket, hogy megkapja a zöld szavazatokat.

2021. júl. 22. 07:06
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
2010-től sokat változott az ország, és állampolgárságot kaptak a kényszerből határainkon túl élő magyarok és a diaszpóra magyarjai.
2021. júl. 22. 07:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Komolyan valaki ezt nevezi demokráciának? Azt, hogy az állam számára veszélyes vagy gyanús embereket hallgatnak le? Ha valódi demokrácia volna Magyarországon a kormány még aznap belebukott volna az ügybe, mert az emberek felvolnának háborodva, itteg csak az megy, hogy soros műveli az egészet.
2021. júl. 22. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

9:

Snowden már hazamehetett?

2021. júl. 22. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!