Aki nettó 250 ezer forint alatt vagy akörül keres, az minek dolgozik egyáltalán?
Ausztriában a covid miatt levitték kő kemény 1 ott ledolgozott munkanapra a korlátlan segély kritériumát, persze osztrák állandó lakcím is kell. Ennek összege 820 Euro, amit addig kapsz amíg nem találsz új állást, ha nem akarsz dolgozni akkor akármeddig. Egy átlagos garzon albérlet ott 400-450 Euro rezsivel. A többit meg akár félre is teheted mert a szocpolnál menzajegyeket is kapsz, meg ha boltból étkezel akkor hihetetlenül olcsó.
Nekem van kint osztrák festő vállalkozó ismerősöm aki felvesz egy napra majd kirúg és kaphatod a segélyt. Minek dolgozol itthon?
Ez a működő rendszer, Ausztriában amikor kint voltam most nyaralni haveromnál, egy nem sok, annyi lepusztult igénytelen alakot sem láttam. Mo.-n pedig az emberek fele ápolatlan, lepusztult, cigány, vagy koldus. És most Budapestből indulok ki ami elvileg az ország legfejlettebb része.
És még azt mondják a Fidernyákok, hogy nincs szükség itthon még 100 ezer forint alapjövedelemre sem :D
#29 Mert ö biztos arra veri a nyálát, hogy mekkora fsza gyerek hogy az ingyenpénzből menesztett p#csáján ülve éppen megnyerte a helyi CS:GO bajnokságot, miközben Jancsi bácsi meg brigádja milyen gáz, mert havi 200 ezerért húztak fel egy hidat a folyó felett.
Nagyon sok mindent fog így ám elérni a kérdező az életben xdd
Te aztán nagy ember vagy kérdező😂😂😂
Sorba állsz az alamizsnáért, ha kapsz akkor arra véred a nálad ha meg nem kapsz sírsz mint a fürdős qrvák. Büszkék lehetnek rád a leendő utódaid, amennyiben lesznek, mert egy ilyen flótás mellett mint te épeszű nő nem marad meg
emberek fele ápolatlan, lepusztult, cigány, vagy koldus"
Szerintem csak cigányozni akartál egyet. Így hogy a koldusokhoz hasonlítasz egy kisrbbséget. Elég patkány "kérdés".
Annyira bírom az olyan válaszokat, ahol azt írják, össze fog omlani a rendszer a sok segélyezett miatt. :D
Hát tudd meg a Nyugati jóléti rendszer nem tegnap született, hanem már évtizedek óta fennáll, ugyanebben a struktúrában. Már majdnem egy évszázada várjuk, hogy a Nyugat összeomoljon, és összeomlott? Hát kurvára nem sőt, mi fogunk összeomlani, mert bár nem volt segítség az elesetteknek sem a covid alatt Orbanisztánban, valahogy mégis a legjobban sikerült eladósodunk a kínaiaknak ez idő alatt :D
Nyugat alig vett fel hitelt. Mi csutkára.
Ébresztő, hiába várjuk emberöltőkön át, hogy a Nyugati jóléti rendszer összeomoljon, mi fogunk összeomlani és rabszolgasorba kerülni, míg Nyugat stabil jólét marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!