Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti tényleg lenyeli...

Fideszesek, ti tényleg lenyelitek azt a békét is, hogy vezéretek visszautasít 70 milliárd (!!!) forintot a Norvég Alapnál, a ti pénzeteket, ami nektek jár?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Beteg ez az ország…..és még a kormány akar pereskedni. Szánalom.
2021. aug. 4. 18:37
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Várj.

Olvasd vissza az itteni kérdéseket :D

Kivétel nélkül azt írták, hogy azért se kell mert cserébe nemátalakító máűtéteket csinálnak itt.

Beengedik a mikráncsokat.

Soros péze, nem kell piszkos pénz :DDDDDDDD

Mostmeg a fidesz:

"„Magyarország rögzíti, hogy Norvégia a magyar piaci hozzáférésért 77 milliárd forinttal tartozik Magyarországnak”"

Kíváncis vagyok mennyinek lesz instant agyvérzése, egy ilyen után :D

2021. aug. 4. 18:38
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Neki egy jó nagy pofon jár! Ilyen pökhendi, beképzelt embert el kell takarítani
2021. aug. 4. 18:38
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Erre nem fognak válaszolni a bégető idióták.
2021. aug. 4. 18:40
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Az nem az én pénzem lenne, hanem gyanús "civil" szervezeteké. Ha nem próbálnák meg külföldről manipulálni a magyar belpolitikai erőviszonyokat, nem lennének ilyen konfliktusok.
2021. aug. 4. 18:40
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Én a Fityeszre szavaztam, de sem most, sem a Csótány idején Európai uniós pénzből egy forint sem jutott el hozzám. Úgyhogy felőlem nem kell hogy adjanak, mert eddig sem nekem adták, hanem szétlopkodták a hatalmasok. Tökmindegy ki van pozicióban.
2021. aug. 4. 18:44
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Nincs ingyen ebéd kérdező. Bírom, hogy mindenki azt hiszi, ez valami ingyenpénz... 😂
2021. aug. 4. 18:54
 8/16 anonim ***** válasza:
11%
Milyen békét? Béke van, peace!
2021. aug. 4. 20:33
 9/16 anonim ***** válasza:
27%

Nekem jár? Aligha.

A pénzt civil szervezeteknek szánja Norvégia civil célokra, de a magyar kormány nem fogadta el valamiért az Ökotárs Alapítvány szerepvállalását, Norvégia viszont valamiért ragaszkodott hozzá.

2021. aug. 4. 21:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Ma 20:33:

Igen, elgépelés, mélységesen sajnálom. Helyesen: "békát".

Isten adná, hogy ez legyen a legnagyobb gond a kérdéssel és Magyarországgal kapcsolatban.

2021. aug. 4. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!