Az augusztus 20-ai enyhítéssel rágyúrnak a nyájimmunitásra Orbánék?
Figyelt kérdés
Ha jobban belegondolok, annyira nem is elvetendő az ötlet.2021. aug. 4. 14:25
1/6 anonim válasza:
Lehet az oltatlanokra rájár a rúd.
2/6 anonim válasza:
Tuzijatekban lesz a legujabb fejlesztesu vakcina es amig bamulja a nep szajtatva, be is lesz oltva mindenki a rahullo pernyetol es a levegoben terjengo fusttol - ami valojaban az uj generacios vakcina :)))
3/6 anonim válasza:
Remélem valahogy elkerülik a téli lezárásokat, mert azt a borzalmat nem vagyok hajlandó elviselni mégegyszer. 130 ezrembe került az, hogy a saját menyasszonyomat hazahoztam a munkahelyéről, mert lekéste az utolsó helyi járatot.
Gondolkoztam, hogy fellebbezek, de épp az asszony tanácsára hagytam az egészet inkább...
4/6 A kérdező kommentje:
3: pedig az halaszthatatlan volt, fellebbezned kellett volna.
2: az egy nagyon jó ötlet lenne :D
2021. aug. 4. 14:33
6/6 anonim válasza:
Ezek miatt nem hiszem el a járványt. Focimeccs, tüzijáték, a legbrutálisabb tömeg nem probléma, szigetfesztivál nem lesz gond de egészségügyi ellátás még mindig nincs az nagyon nagy probléma lenne ha visszaállna, na attól berobbanna a járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!