Szerintetek nem nagyon szomorú, hogy ezer évig hozzánk tartozott az egész Kárpátok, most meg semmi?
10-es!
Baromság. Könnyű mindig a bűnbakot keresni. Ha több mint 10 millió magyar nem akart volna belépni, akkor nem léptek volna be.
A hadi események a Szerbia elleni osztrák–magyar hadüzenettel kezdődtek meg. „Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam” – mondta I. Ferenc József császár. "
Már megint a békés, ártatlan magyarok.
Szerintem is jobb lenne, ha megmaradt volna a történelmi Magyarország, mondjuk szövetségi államként, de ami engem inkább bánt az az, hogy a
határontúli etnikai kisebbségek nem kapják meg az őket megillető jogokat.
A román állam sem tartja be a gyulafehérvári szerződésben foglaltakat.
"Kikunyerálta? Még véletlenül sem azért kapták meg Erdélyt, mert mi szokás szerint a rossz oldalra álltunk a háborúban?"
Hát nem azért de mintha románok is "velünk lettek volna a háború első felében aztán megijedtek a rusziktól és inkább átáltak ennyi
I. Ferenc József császár. "
Már megint a békés, ártatlan magyarok.
Mert ő aztán vérbeli magyar volt ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!