Mennyivel hátrányosabb az, hogy Magyarországnak ma nem természetes határa van?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy korábban a Kárpátok vonala volt a határ. Ez stratégiailag nagyon jó volt, akar a svájci erőd2019. febr. 25. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ennek igazából csak egy invázió esetén van jelentősége, szerencsére ilyesmi nem fenyeget
2/7 anonim válasza:
100 éve kb semmi jelentősége, hogy hol van a határ. A háborúkat a már rakéták meg repülőgépek, drónok vívják amiknek már nem jelent akadályt egy hegy, folyó vagy óceán.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem sokat befolyásol.
4/7 anonim válasza:
A határkerítés, a szöges dróttal együtt félelmet kelt az emberekben és az ország vadállományára is káros hatással van. A lebontását ezért kezdeményezik sokan, köztük rengeteg ellenzéki politikus.
"A HVG 2015. június 25-én arra hívta fel a közvélemény figyelmét, hogy környezetvédelmi szakemberek szerint a Kiskunsági Nemzeti Park igazgatása alá tartozó, Natura 2000-es területeken épülő határzár a vadállomány szabad mozgását akadályozni fogja és védett élőhelyeket vág ketté."
5/7 anonim válasza:
# 4
Mégis hogyan kelthet félelmet az emberekben a határzár? Szerintem az embercsempészeken kívül nem fél attól senki, mégis mi oka volna rá?
6/7 Alex Fly válasza:
Miért, szerinted melyik határ természetes?
7/7 anonim válasza:
Batu kánt sem sikerült megállítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!