A balosok miért hiszik azt, hogy a magyarok többsége velük van, csak Viktor Király nem hagyja, hogy egy második Hollandia/Svédország legyünk?
Valami tömegpszichózisban szenvednek és azt hiszik, hogy a magyarok többsége azt akarja, hogy legyen melegházasság, transzik olvassanak mesét az óvodákban, és legalizáljuk a füvety valamint tele legyen az ország muszlimmal.
A Fidesz döntéseivel senki sem ért egyet, valójában minden magyar kivéve pár "falusi öreg" annyira liberális mint egy holland, és annyira PC, mint egy svéd, és a Gonosz Orbánescu basáskodása nélkül már rég ilyen dolgok lennének itt.
Redditen az r/Europe-ban meg egyéb külföldi oldalakon is terjesztik ezt a hülyeséget.
A magyarok nagy többsége valóban messze nem annyira liberális, mint az ellenzék.
Ugyanakkor a magyarok nagy többsége nem is annyira konzervatív, mint a Fidesz.
Például a Fidesz erősen keresztény, de ma a magyarok alig 10-15 %-a mélyen vallásos, közel fele pedig egyáltalán nem az. A 25 éven aluli magyar fiatalok között, éppen a katolikus egyház felmérései szerint európai viszonylatban is kiemelkedően magas az ateisták aránya.
A Fidesz és a fideszes média erősen abortuszellenes, de a magyar társadalom jó 70 %-a erősen abortuszpárti.
Vagyis az abortuszkérdésben a konzervatív Fidesszel szemben a magyar társadalom 70 %-a szuperliberális.
Ez nem föltétlen politikai kérdés. Az emberek nagy része hajlamos azt hinni, hogy mindenki úgy gondolkodik mint ő, és ugyanaz az ízlése.
Volt olyan kollégám, aki rendszeresen kioktatott, amikor azt mondtam, hogy nem szeretem az operettet, hogy az operettet mindenki szereti, mert ő szerette. Ez független a politikától.
Az operettkedvelőket nem akartam megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!