A melegek miért hazudják azt, hogy ők másodrendű állampolgárok?
De nem kell a gyerek csináláshoz a házasság, mint ahogy a kocsi sem jogsival megy. Röviden, nem olyan dolog amit szükséges volna hozzá.
22
Egyáltalán nem igaz. Én sem tehetek meg sok dolgot amit akarok, mégsem érzem ezt. Ez egy álprobléma jelentéktelenségének felfújása részükről.
#25, ne haragudj, de ez egy igen szűklátókörű, vaskalapos gondolkodás.
Az nem döntés kérdése, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Senki nem úgy kel fel egy reggel, hogy "na, én mától búza akarok lenni".
Attól azonban, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, még lehet benne késztetés/vágy arra, hogy szülő/nevelőshülő lehessen, hogy gondját viselje egy gyermeknek.
27
Nem azt írtam, hogy ez döntés kérdése, nem is értem, hogy miért nekem címezted ezt a mondatot.
Arról van szó, hogy mivel nem ahhoz vonzódnak, akihez biológiailag kéne, ezért ez azzal jár, hogy nincs gyerek. Ha ez egy természetes dolog, akkor ezt el kell fogadni ugyan ilyen természetességgel.
Továbbá nem olvastam még egyetlen meggyőző kutatást sem, ami alátámassza, hogyha a gyerek nem a hagyományos családmodellt látja, hanem valami eltérőt, hogy az valóban hatással lesz-e rá. A legtöbb tanulmány csak feltételezésekre épít. Egy gyermek pedig nem lehet kísérleti nyúl.
Akkor ennyi erővel egy nemzésképtelen heteró pár se fogadhatna örökbe gyereket "mert természetes úton nem lehet nekik".
Vagy a gyereknevelés szerinted csak a heterók kiváltsága volna?
29
Náluk még szóba jöhetnek mesterséges módszerek is, amikkel lehetséges a nő teherbe esése. De mint írtam, egy gyermek nem kísérleti nyúl, nem valami tárgy amit csak úgy ki lehet próbálni. Ezzel kapcsolatban is leírtam, hogy miért gondolom így.
És nem kell habzó szájjal verni az asztalt, ha valaki ellent mer mondani az ilyen dolgoknak. Én ezt így gondolom, és ezen nem fogok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!