Mit gondolsz az ellentétes poltikai oldalról?
Az összes politikus mindkét oldalon tolvaj. Mindet börtönbe kellen zárni amíg meg nem szűnik a korrupció és minden forint közpénz oda nem kerül ahol szükség van rá.
A jelenlegi politikai pártok szavazói (mindkét oldalon) pedig ennek a korrupt rendszernek a motorjai hiszen az ő szavazatuk biztosítja a rendszer folyamatos fenntartását.
4 évente tolvajt választanak maguknak.
Mindenkinek a véleményét meg kell hallgatni, legfeljebb nem értünk egyet vele.
A legrosszabb ami történik mostanság az emberekkel, hogy totálisan elszeparálódnak az övéktől különböző álláspontoktól. A politika és a média pedig felerősíti ezt a trendet.
Én imádnám, ha lenne egy komoly, jobboldali narratíva is, de ilyet egyszerűen nem lehet találni, mert a Fidesz (és a Jobbik, meg a Mi hazánk is) fullba nyomja a náciskodó, hazug propagandát. Ha jobboldali lennék, annyira utálnám, hogy nincs egy engem felnőttként kezelő politikus.
Ez részben igaz persze a baloldalra is, de ott legalább vannak mentsvárak.
Éppen az lenne a lényeg, hogy az ellentétes politikai oldal nem ellenség. Nem kívülálló, hanem ő is utas ugyanebben a hajóban és az a célja, hogy jó irányba haladjunk.
Ha legalább a főbb célokat lehetne tisztázni, az is óriási eredmény lenne és ez -szerintem- csak párbeszéd útján megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!