Igaz hogy szeptember 12én újra jön a zárás a 4. Hullám miatt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 23:07
11/13 anonim válasza:
A dátum onnan jön, hogy a pápa jönni fog. Másik a vadászkiállítás.
Másrészt az egységen múlik minden, nem egy kisebségen akik a parlamentben ücsürgélnek és dirigálnak nekünk. Ha az jó a többségnek, ha otthon ül pénz nélkül és éhezik, akkor megérdemli az éhalált.
12/13 valaki : válasza:
Azon csodálkozom, hogy a vadászkiállítás októberig tart. Hogy akarnak így negyedik hullámot? Ez egy világkiállítás, ami sokba került, szerintem nem akarnak határt zárni meg kijárási tilalmat bevezetni. Azt meg csak nem lépik meg, hogy kijárási tilalom, ne merészeljen senki még csak gondolni se rá, hogy orvoshoz megy ha beteg, de azért a vadászkiállításra el lehet menni, vigyázzunk egymásra... Nem értem
13/13 anonim válasza:
A vadászkiállítás megtartása attól függ mennyit ill. lehet-e síbolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!