Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan azt mondják, hogy a...

Sokan azt mondják, hogy a fehér, heteró férfiember gonosz és privilégiumai vannak. Ha győznek a feketék, melegek, feministák, akkor jobb és egyenlőbb világ jön?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Ez a reuters link csak arról szól, hogy a Coca-cola nem adott ki olyan kólásdobozt, amin ez állt.

De én ezt nem állítottam.

Nézz utána, hogy a Coca-cola a dolgzóinak tartott ilyen szlogenű "képzést", ahol ilyeneket tanultak, hogy fehérnek lenni arrogancia, tudatlanság, elnyomó, hitetlen, stb.

2021. aug. 1. 19:49
 12/24 anonim ***** válasza:
16%

11-es

Ez az LMBTQ-tól megzakkant agyad szüleménye?

Két ismerősöm is a hazai Coca Colánál dolgozik, nem is hallottak ilyen agyament "képzésről".

2021. aug. 1. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Jaj gyerekek, olyan elegem van már ennek a témának a csűrése-csavarásából!
2021. aug. 1. 19:59
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem vannak jó és kevésbé jó emberek, nemük, színük, vallásuk, nemi identitásuk, vallásuk stb.-től függetlenül.
2021. aug. 1. 20:04
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

Persze, mert nálunk nincs ennek keletje. Menjenek ki a szabadok földjére aztán meglátják ott mi folyik. Amott a Disney is a fehér bűntudatra építi a munkakörnyezetét, arra sarkallva a fehér munkavállalóit, akiknek semmi köze nem volt a rabszolgasághoz, hogy hajtsanak fejet szegény feketék előtt, akiknek szintén nem volt semmi közük a rabszolgasághoz, mivel még csak nem is éltek akkor.

[link]

De nyugodtan tekintsd csak ezt a csicska országot a világ közepének, sokkal több minden folyik a nagyvilágban mint azt te el tudnád képzelni.

2021. aug. 1. 20:11
 16/24 anonim ***** válasza:
19%

"Persze, mert nálunk nincs ennek keletje."

Akkor mire is a nagy hiszti.

Egyébként meg ki nevezi a hazáját "csicska országnak"?

Tudom hogy nem ez a világ közepe, de egy Coca Cola méretű cég épp attól olyan amilyen, hogy az egész világon egységes.

Egyébként ezt a sok marhaságot honnan szeded?

Mert a linkjeid kb. annyit érnek, mintha azzal érvelnék az oltás ellen, hogy egy lap közli, hogy dr gödény elutasítja az oltást.

2021. aug. 1. 20:34
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

Elárulom neked, hogy krvára nem egységes egyik multi sem. A mekit például nálunk, és Európában törvények kötik ahhoz, hogy megfeleljenek bizonyos egészségügyi követelményeknek a kajával kapcsolatban amit árulnak, példának okáért hogy valódi alapanyagokból dolgozzanak, azért ilyen drága mindenhol. Míg az USÁban nincsenek ilyenek követelmények, ezért olyan krva olcsó náluk. A cégek alkalmazkodnak az adott országok szabályozásaihoz, társadalmi kultúrájához, mivel ezek különbözőek mindenhol, hogy egyáltalán be tudják tenni a lábukat egy másik piacra.

Egy linket raktam be, aminek ez volt a mondanivalója amit leírtam. Ha nem volnál ostoba és tudnál értően olvasni angolul is, sikerült volna megértened. De mivel ostoba vagy, nem sikerült. ¯\_(ツ)_/¯

2021. aug. 1. 20:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

De nesze, csak hogy érezd a törődést, itt egy újabb cikk, hogy kihátrált a Disney a hülyeségből mert túl sokan ellenezték. 😉

[link]

2021. aug. 1. 20:55
 19/24 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván ostoba vagyok, ha leállok veled vitázni.
2021. aug. 1. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
7%
Valóban, túl nagy az értelmi szakadék a javamra.
2021. aug. 1. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!