Sokan azt mondják, hogy a fehér, heteró férfiember gonosz és privilégiumai vannak. Ha győznek a feketék, melegek, feministák, akkor jobb és egyenlőbb világ jön?
Ez a reuters link csak arról szól, hogy a Coca-cola nem adott ki olyan kólásdobozt, amin ez állt.
De én ezt nem állítottam.
Nézz utána, hogy a Coca-cola a dolgzóinak tartott ilyen szlogenű "képzést", ahol ilyeneket tanultak, hogy fehérnek lenni arrogancia, tudatlanság, elnyomó, hitetlen, stb.
11-es
Ez az LMBTQ-tól megzakkant agyad szüleménye?
Két ismerősöm is a hazai Coca Colánál dolgozik, nem is hallottak ilyen agyament "képzésről".
Persze, mert nálunk nincs ennek keletje. Menjenek ki a szabadok földjére aztán meglátják ott mi folyik. Amott a Disney is a fehér bűntudatra építi a munkakörnyezetét, arra sarkallva a fehér munkavállalóit, akiknek semmi köze nem volt a rabszolgasághoz, hogy hajtsanak fejet szegény feketék előtt, akiknek szintén nem volt semmi közük a rabszolgasághoz, mivel még csak nem is éltek akkor.
De nyugodtan tekintsd csak ezt a csicska országot a világ közepének, sokkal több minden folyik a nagyvilágban mint azt te el tudnád képzelni.
"Persze, mert nálunk nincs ennek keletje."
Akkor mire is a nagy hiszti.
Egyébként meg ki nevezi a hazáját "csicska országnak"?
Tudom hogy nem ez a világ közepe, de egy Coca Cola méretű cég épp attól olyan amilyen, hogy az egész világon egységes.
Egyébként ezt a sok marhaságot honnan szeded?
Mert a linkjeid kb. annyit érnek, mintha azzal érvelnék az oltás ellen, hogy egy lap közli, hogy dr gödény elutasítja az oltást.
Elárulom neked, hogy krvára nem egységes egyik multi sem. A mekit például nálunk, és Európában törvények kötik ahhoz, hogy megfeleljenek bizonyos egészségügyi követelményeknek a kajával kapcsolatban amit árulnak, példának okáért hogy valódi alapanyagokból dolgozzanak, azért ilyen drága mindenhol. Míg az USÁban nincsenek ilyenek követelmények, ezért olyan krva olcsó náluk. A cégek alkalmazkodnak az adott országok szabályozásaihoz, társadalmi kultúrájához, mivel ezek különbözőek mindenhol, hogy egyáltalán be tudják tenni a lábukat egy másik piacra.
Egy linket raktam be, aminek ez volt a mondanivalója amit leírtam. Ha nem volnál ostoba és tudnál értően olvasni angolul is, sikerült volna megértened. De mivel ostoba vagy, nem sikerült. ¯\_(ツ)_/¯
De nesze, csak hogy érezd a törődést, itt egy újabb cikk, hogy kihátrált a Disney a hülyeségből mert túl sokan ellenezték. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!