Ha nekem férfiemberként apai ágról vannak viking felmenőim, halálom után bekerülhetek a Valhallába?
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 15:49
1/13 anonim válasza:
Hogyne, aztán iszol egy jó pofa sört Tyrrel meg Odinnal, szkanderezel Thorral,a valkűrök pedig éjjel-nappal kényeztetni fognak... Persze a Ragnarök kicsit odacsap majd és vagy Jörmungadr vagy Fenris vagy Hel kipécéz,már ha túléled az élőhalottak rohamát.😊
2/13 anonim válasza:
Ha karddal a kezedben fogsz meghalni. Ez a mostani körülmények között nem jellemző. De én a helyedben mindig magammal vinnék egy műanyag játékkardot a csuklóhoz szíjazva. Mondjuk furcsán néznél ki buszon, autóban, egy állásinterjún, vagy éppen prosztata vizsgálat közben.
3/13 anonim válasza:
Persze. Én is voltam már ott, pedig nincsenek viking felmenőim. Jó anyag volt, csak sajnos már lekapcsolták azt a dilert...
4/13 anonim válasza:
Húúú!!! De kár, hogy a tudatlanság nem fáj...
5/13 anonim válasza:
Természetesen! - ám csak a viking felmenőidtől örökölt részed!
Tatár/török részed a hurik fogják kényeztetni.
Sváb őseidtől származó részed a keretyén Mennyországba, de lehet, hogy inkább a Pokolba.
6/13 anonim válasza:
Bocsánat!
'keretyén' helyett 'keresztyén'-t kérem olvasni!
8/13 lewega válasza:
Halálod után a temetőbe fogsz kerülni!
9/13 De La Cruse válasza:
Nem a származásnak van ehhez köze.
Odaát a pokol vagy a menny vár az emberre.
A vikingek fel is vették a kereszténységet mert megértették, hogy a túlvilági jövőjüket is biztosítani kell.
Fordulj Jézus Krisztushoz te is.
10/13 anonim válasza:
"Fordulj Jézus Krisztushoz te is." Vagy Jóskához !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!