Szerintetek is elmarad a viking világvége?
Figyelt kérdés
Ezt egy rendkívül kemény télnek kéne megelőznie, de ez nem tél volt, hanem lekvár - kivéve talán Észak - Amerikában. Tehát szerintem nem lesz világvége 2 hét múlva.2014. febr. 7. 10:22
1/18 anonim válasza:
Eddig még az összes világvége elmaradt. Reménykedjünk ennek elmaradásában is.
2/18 anonim válasza:
elnapolták a jövőévre, mert nem megfelelő az idõjárás. hiba készültem. :(
3/18 anonim válasza:
Csak Amerikában lesz februárban világvége, hozzánk majd csak decembreben jön.
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor összeomlik a tőzsde :) Nem árt felkészülni!
2014. febr. 7. 10:45
5/18 anonim válasza:
Nem marad el. Aki azzal érvelt, hogy elmarad, mert az eddigiek is elmaradtak, magyon rossz uton jár. Éppen azért nem maradhat el, mert az eddigiek elmaradtak. Minden egyes elmaradás növeli a valoszinüségét a következö bekövetkeztének!!!!! Világos?
6/18 anonim válasza:
Remélem nem fog elmaradni nagyon készülök arra a napra.
7/18 anonim válasza:
Kedves 5. Nem számítanád ki pontosan annak valószínűségét, hogy az eddigi összes elmaradt világvége milyen százalékban növeli annak esélyét, hogy ez bekövetkezik? Nagyon kérlek vedd bele a számításba a skandináv országokban a tengerbe pisilők által előidézett felmelegedés hatását is a klímaváltozásra, ezen belül pontosan az elmaradt télre.
Ha lehetne számszerűen.
Valamint a gammasugarak hatását a százszorszépekre. Így bizonyára már mindenki számára világos lesz!
8/18 anonim válasza:
Nekiállok legyártatni egy kamionnyi "Túléltem a viking világvégét is" feliratú pólót. Tuti üzlet, szét fogják kapkodni másnap az összeset.
9/18 anonim válasza:
Se nem növeli, se nem csökkenti az esélyét a világvégének az, hogy egy pár elmaradt. Gondoljatok bele, ha én minden nap azt mondom, hogy ma elviszik a szemetet, de a szemét szállítás napja mondjuk 2014.02.25. Tehát hiába van 200 téves jóslat, ha csak az egyik igaz...
10/18 A kérdező kommentje:
Na várjunk... Ha a szemétszállításnak van egy meghatározott napja, akkor igenis folyamatosan növekszik az esély, hogy a következő jóslat már helyes lesz. Akkor nem lenne releváns, ha az adott területen egyáltalán nem lenne szemétszállítás! Vagy pl. az orosz rulett: ha van egy golyó a tárban, akkor előbb - utóbb valaki főbe lövi magát. Az esély minden egyes kattintásnál egyre nő, és legkésőbb a 6. esetben eldördül a lövés....De ha üres a tár, nincs veszély. Tehát: ha van olyan, hogy "világége", minden egyes nappal közelebb sodródunk hozzá. De mi van, ha nincs?
2014. febr. 7. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!