Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mit tartana be az...

Szerintetek mit tartana be az mhm,?

Figyelt kérdés
Ha (szerintem kevés esély van rá). Nyerne 2022 -ben pl: fegyvertartás, sorkatonaság, huxit halálbüntetés, ember rab tartás Szibériában meg ilyenek. Kicsit sem reális a jelenlegi geopolitikában az ilyen szép mese csak?

2021. aug. 1. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy egy ilyen világban bizonytalan az ember és nem hisz el mindent amit lát amit hall hanem Inkább biztosra megy
2021. aug. 1. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Én sem vagyok biztos hogy a Mi Hazánk lenne a legjobb választás, de mivel ők állnak hozzám közelebb megadom nekik az esélyt. Másfelől szavazni is csak ígéretek alapján tudunk elmenni, azt hogy a választások után milyen lesz az adott kormány nem láthatjuk előre.

Kíváncsi lennék az Ellenzéki-Összefogásra, Márki-Zay Péter Miniszterelnökségére, de nekem fontosabb hogy a Mi Hazánk bekerüljön a Parlamentbe, szerintem megérdemlik.

Mindenesetre én olyan országot szeretnék látni ami nem ennyire megosztott. Régen annyira segítőkészek voltak egymással a magyarok, de még a cigányokkal is, most meg belülről omlik szét a nemzet a társadalmi feszültségkeltés révén.

"Vannak hamis próféták, akik

Azt hirdetik nagy gonoszan,

Hogy már megállhatunk, mert itten

Az ígéretnek földe van.

Hazugság, szemtelen hazugság,

Mit milliók cáfolnak meg,

Kik nap hevében, éhen-szomjan,

Kétségbeesve tengenek.

Ha majd a bőség kosarából

Mindenki egyaránt vehet,

Ha majd a jognak asztalánál

Mind egyaránt foglal helyet,

Ha majd a szellem napvilága

Ragyog minden ház ablakán:

Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,

Mert itt van már a Kánaán!"

(csak beugrott)

2021. aug. 1. 18:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Úgy legyen
2021. aug. 1. 18:39
 14/14 Alex Fly ***** válasza:
100%
Egyelőre legyen elég nekik annyi, hogy egyáltalán akár egyetlen képviselőt is be tudjanak juttatni a Parlamentbe, utána majd beszélhetünk programról. De amíg ez nem történt meg, addig teljesen felesleges...
2021. aug. 2. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!