Bűncselekménnyé nyilvánítanád-e az oltásellenességet?
Hozzátéve hogy ők annyit csinálnak hogy átfutják a dokumentációt, összehasonlítják a "szerrel". Aztán ha stimmel pipa, ennyi.
Nincs hosszútávú teszt, kísérletezés semmi.
Én nem tenném kötelezővé. Nem is szankcionálnám az oltatlanokat. Ha van még köztül értelmesebb, az előbb-utóbb úgyis rájön, hogy hibázott, ha nincs, akkor meg úgyis tökmindegy...
"Oké, de akkor én meg elfogadtatom a cián alapú oltást, és beléd nyomatom elsőként, megegyeztünk?"
Te magad is tudod, hogy egy ilyen dealbe simán bele lehet menni. Ugyanis nem fogod tudni elfogadtatni. Úgyhogy irány időpontot foglalni :)
"Nincs hosszútávú teszt, kísérletezés semmi."
Hát ha egy ~4 milliárdos "teszt" semmi, akkor mondd csak: hány emberen kellene tesztelni?
"jó lenne bilincsbe verni a teljes baloldalt és felszopómédiát"
Én ezt kiterjeszteném a fideszre is...
""Nincs hosszútávú teszt, kísérletezés semmi."
Hát ha egy ~4 milliárdos "teszt" semmi, akkor mondd csak: hány emberen kellene tesztelni?"
1,5 év rohadtul nem hosszútáv!
#15.
Szóval ezzel csak azt mondod hogy minden beoltott "önként" jelentkezett tesztre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!