Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jövőre a Fideszre szavazok,...

Jövőre a Fideszre szavazok, hogy Gyurcsányék ne kerüljenek hatalomra, 2026-ban meg a Mi Hazánkra. Ki van még ezen az állásponton?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

"Ezzel is a Gyurcsótányra szavazol. Legalábbis arra, hogy örökké ő legyen stabil ellenzékben, mert a fidesz ott fogja tartani, hogy megnyerje az olyan egyszerű lelkek szavazatát mint te. Sajnos az ország éppen elegendő részét az ilyenek teszik ki."

Egyébként igazad van ezt nem vitatom viszont a gond ott van hogy már csak ez a kettő lehetőség van. Az ellenzék mind bebobrult Feriék mögé

2021. júl. 31. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

Mi úgy vagyunk vele, hogy a Mi Hazánkat szeretnénk hatalmon látni, ennek viszont még ugye semmi esélye, a céla a Parlamentbe jutás. Viszont evidens, hogy Orbánékat többre tartjuk a moslékoktól, így a fél család a Mi Hazánkra, a másik fele a Fideszre szavaz, ilyen arányban győzzük meg a környezetünket is.

Az ideális az lenne, ha a Fidesznek és a Mi Hazánknak együtt meglenne a kérharmad. Nem koalícióról beszélek, hanem összességében. Így a fontos ügyekben, amit a moslékok nem szavaznak meg, mivel magyarellenes félnótások, a Mi Hazánk támogatásával továbbra is simán át tudná nyomni a Fidesz. Mint pl. a pedofiltörvény, ilyesmi fontos dolgokra gondolok.

2021. júl. 31. 22:11
 13/22 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy a Mi Hazánknak az lenne a legidálisabb, ha magyarellenes moslékösszefogás nyerne, mert nemzetárulás miatt újra igény lenne a nemzeti radikalizmusra, de szerintem inkább ne kárhoztassuk az országot erre még 4 évre sem.
2021. júl. 31. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Inkább mi hazánk mozgalom.
2021. júl. 31. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
Idióta k.rvq
2021. aug. 2. 19:20
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

a lényeg hogy a baloldal ne kerüljön hatalomra!

mert mikor hatalmon voltak akkor tudjuk mi volt: gazdasági válság, véresre vert Magyarok az utcán, ja és hogy a balos miniszterelnök elmondja hogy "hazudtunk reggel,éjjel, meg este"

A libsik mondhatják hogy:"elkurtuk" >D

2021. aug. 7. 23:26
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Én igen, Gyurcsánynak már nem is kéne léteznie.
2021. szept. 6. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:
34%

Te kis elmehiányos kérdezőcske:

Ha Orbán 12 év alatt nem tudta lesittelni Gyurcsányt, akkor vagy nem is akarta, vagy Gyurcsány ártatlan! Dolgozd fel!

De te csak lelkesedj tovább; engem szórakoztatnak a fidernyákos droidok...:)

2021. szept. 25. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
Én, ha a 2022 után (2026-ban) nem kell tartani attól, hogy visszatér ez a banda.
2021. szept. 26. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
Kedves kérdező.Irigylem azt,hogy már most tudod,kire szavazol 2026-ban.Én még azt sem tudom,hogy 2022-ben,kire szavazok.Jelenlegi állás szerint a Fideszre.Legalábbis,ha marad,hogy a 25 alattiak nem adóznak,a nagycsaládosok visszakapják a befizetett szja összegüket.Főleg persze,hogy marad a 13.havi nyugdíj.Várom,hogy a Szivárvány oldal,jobb ajánlatot adjon.Amennyiben ez megvalósul,akár a Szivárvány oldalra.A jelenlegi állás szerint,a Kormány ajánlatához képest,kisebb bevételből kellene,nagyobb kiadást finanszíroznom.Nem tetszik.
2021. nov. 7. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!