Aki akkoriban már felnőtt volt és dolgozott, leírná nekem milyen volt az élet ténylegesen a Gyurcsány miniszterelnöksége (2004-2009) idején ?
Figyelitek?
Az 5-ös válaszoló után, hogy felpontozták a negatív kritikákat gyurcsányról.
A két videó biztos betalált.
Küldhetnénk belőle párat a feri Youtube csatornájára is, hátha megjön az eszük a kommentelőknek.
Való igaz, 2006-ig nem éltünk rosszabbul, mint négy éve, mert 2006-ra élték fel az ország vagyonát.
Két dolgot vegyetek figyelembe:
1) A korral együtt többé-kevésbé emelkedik a jövedelmed is, ha van biztos munkahelyed.
2) Ha nincs munkahelyed, v. legalább is nem jó, majdnem mindegy ki van kormányon.
#20 Lineáris adókulcs mellett kevésbé "éri meg" a minibálbérre bejelentés. voltam munkanélküli és ezt a megoldást nem fogadtam el akkor sem. Igaz, olyan a szakmám, hogy hosszabb távon így jártam jól.
#22: Persze, volt reálbérnövekedés, nem állítottam az ellenkezőjét.
(Egyébként Gyurcsány alatt is volt, bár kisebb mértékű.)
Szerinted a külföldről importált termékek forintban kifejezett árában nem jelenik meg a forint árfolyama? (Ne írd le, hogy vegyél mindenből magyart - az elektronikai eszköz, amin leírtad ezt a kommentet, az sem magyar.)
De, viszont azzal együtt több élelmiszert tudsz venni a fizetésedből, mint 2010-ben, amikor még 260 Ft volt az Euro, nem 360. Akár import, akár hazai.
Errol a jobboldali ujsagok allami intezmenyekbol/miniszteriumokbol valo kitiltasarol nem hallottam. Esetleg valami forras letezik errol?
Az allami reklamkoltesekrol:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!