Antoni Rita feminizmusa lehet összefüggésben a külsejével?
Persze a szépség bizonyos szintig szubjektív, azért abban egyet lehet szerintem érteni, hogy a feminista fővezér nem kifejezetten "jó csaj". Érdekes, hogy itthon legalábbis egyáltalán nem látni kifejezetten szép feministát, valahogy a jó nőket mintha nem érdekelné ez a vergődés. Mégis ők szoktak lenni, akik egyből frusztrációt, nőgyűlöletet feltételeznek az őket kritizáló személye mögött.
Ezt most ideje megvizsgálni velük szemben is.
Posztmodern szóval élve tehát nem "testszégyeníteni" akarok, hiszek abban, mindenki lehet valaki számára szép. Csak közben tényleg érdekel, hogy aki komolyan abban hisz, hogy a nők évmilliók óta el vannak a férfiak által nyomva,m miközben maga is sokkal jobban él, mint a legtöbb átlagos férfi, annak milyen lelki okai lehetnek? Talán arra vezethető vissza, hogy túl sok visszatutasítást kapott, vagy túl kevés figyelmet azoktól, akiktől szeretett volna, és akiktől jobb adottságú nőtársai esetleg megkapták?
A feministák sohasem szépek.
De, nem azért, mert nem születtek szépnek,hanem mert olyanná alakítják magukat.Férfias haj, slampos, igénytelen öltözék, ízléstelen smink,mocskos száj.
Oké ha már b...szhatóság alapján itelunk meg mozgalmakat, akkor én személy szerint jóval több okádék, undorító anti-feminista férfit láttam, mint ronda feminista nőt.
Szerinted miért van ez? Vagy ha már itt tartunk: te hogy nézel ki?
4: lehet konkrét féfigyűlölet az oka: én nem kellettem azoknak, akiknek szerettem volna kelleni, ezért most így törlesztem feléjük vissza, hogy rohadék elnyomók. És gond nélkül felszólal mindazok nevében akikre mindig is irigy volt, és gyakorlatilag a kirekesztő, áldozati-ideológiáját elültetve a fejükben tönkreteszi ezeknek a nőknek a boldog párkapcsolatát. Így aztán ő egyenlőnek érezheti magát velük, egyenlően sikertelennek.
Vicc nélkül azt gondolom, hogy ilyen van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!