Tudnátok segíteni milyen lány nevek vannak amiben szerepel a Rita?
Tudom, hogy van Annarita, Emerita, de biztos van még.
Előre is köszi.
Sőt, a Margarita annyira létező, hogy annak a becézéséből alakult ki a Rita.
(Lásd Margit, olaszul. Asszem.)
keresés: rita
9 találat.
Amrita | ♀ | Szanszkrit eredetű név | halhatatlan | „néhány előfordulás” → „rendkívül ritka”
Annarita | ♀ | Az Anna ‣ és a Rita ‣ összekapcsolása | | „néhány előfordulás” → „néhány előfordulás”
Arita | ♀ | Bizonytalan , valószínűleg görög eredetű | jeles | „néhány előfordulás” → „néhány előfordulás”
Britani | ♀ | új keletű angol eredetű név | Britannia nevéből | „néhány előfordulás” → „rendkívül ritka”
Dolorita | ♀ | A Doloróza ‣ alakváltozatából származik | Fájdalmas Anya ; Hétfájdalmú Szűz | „néhány előfordulás” → „néhány előfordulás”
Emerita | ♀ | Latin eredetű név | derék ; érdemes | „néhány előfordulás” → „néhány előfordulás”
Margarita | ♀ | A Margit ‣ névnek a latin ; olasz és a spanyol formához közel álló változata | | „rendkívül ritka” → „néhány előfordulás”
Marita | ♀ | A Mária ‣ olasz és spanyol becézője önállósult | | „rendkívül ritka” → „néhány előfordulás”
Verita | ♀ | spanyol eredetű | | „néhány előfordulás” → „néhány előfordulás”
Én azt szoktam,hogy beírom Google-be, hogy MTA összes név, akkor tehát ott is van egy lista, bár , azt hiszem , már képszerűen van berakva; tehát a CTRL + F már nem működik. :)
De szóval lehet, hogy előttem már fölsorolták az összeset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!