"Szeretni emberi jog." De ezt ki tiltja?
" De bárki odamegy az LMBT gyerekhez és szájonrúgja ha azonos neművel smárol?"
Igen, rendszeresen. Pusztán azért cseszegetik törvényekkel a melegeket, azért érik őket inzultusok, mert szeretni mernek valakit a saját nemükből.
#3 És a támadás mit jelent? Utcán agyonverést vagy már az is az, hogy beszólok "te rohadt b_zi"?
Azt vizsgálták, hogy előtte mit csinált az illető hogy tényleg minden ok nélkül vagy csak a homárságáért kapott? Mert ok nélkül nem támadnak be senkit és a b_zizás csak úgy mellékesen jár érte. 5 év alatt 11% enm túl sok valljuk be dél-afrikában ennél magasasbb volt az arány.
Senki sem tiltja, csak sokan valamiért ellenzik, hogy lmbt+ emberek szeressék egymást. Pedig a szeretet az szeretet, mindegy hogy ki kicsodát szeret.
Ha meg így szóba jött a gyermekvédelmi törvény, azt jó okkal hozták létre. Elvégre te se akarnád (mindegy, hogy lmbt-s vagy heteró vagy) hogy a gyereked egy aktivistától azt hallgassa, hogy hogyan fekszenek le egymással a melegek. Az meg más téma, hogy ha csak meg említed nekik, hogy igen is léteznek olyanok akik a vonzódásukat illetve mások és, hogy ők is emberek akiket el lehet fogadni.
Szóval azért a két folyamat között durva különbség van. És a törvény pont arra szolgál, hogy az aktivistákat megakadályozza ebben a ténykedésükben.
Ja ja, nem tilos bzulni, nem is értem, miért vannak úgy oda.
Igaz, kevesebb a jogod és kedvezményed, támogatásod, mintha heteró kapcsolatban lennél, kicsit több támadás ér, de hát ugye neked se tilcsa meg senki, hogy milliárdos legyél, nem értem, miért nyivákolnak az emberek, hogy nehéz megélni.
A lényeg, hogy menjen a gazdaság.
Nem tudom kérdező, hogy te miről beszélsz, DE az lmbt és a pride megalakulásának eredeti célja az volt, hogy őket is elfogadják teljes jogú emberként. Az meg külön kérdés, hogy mind minden nagy létszámú közösségben így az lmbt-ben és a priden is van néhány agyilag orvosi eset. De a nem lmbt-sek közt is van jó számmal elmebeteg személy.
Lényeg ami lényeg, lehet van 1-2 aki ilyen miatt sír, mint amit a kérdező fentebb írt, ám a maradék 99.99% csak az egyenjogúságért harcol. Azt meg most tegyük félre, hogy abban a 99.99%-ban vannak jók és rosszak egyaránt, pont mint a többi létező embercsoporton belül is.
Lehet velem van a baj, de engem az sem erdekel, hogy a heterok mikent szeretik egymast, az aszexualisok elete sem erdekel es a maganyos onkielegitok szokasai sem mozgatjak meg a fantaziam.
Meg a barataim ilyen jellegu dolgait is csak kenytelen vagyok lereagalni, ha valamiert elkezd ilyenrol beszelni.
Baromira nem erdekel ki mire gerjed es hogy 'oltja a szomjusagat'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!