Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek (fidesz-szavazók)...

Norbán kérdése:

A fideszesek (fidesz-szavazók) kedves emberek?

Figyelt kérdés

#fideszes belső én
2021. júl. 30. 23:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
Meg sosem szavaztam, de most kedves leszek es a Fideszre fogok szavazni :)
2021. júl. 31. 07:01
 22/30 anonim ***** válasza:
20%
16!Igazad van este azt is elírtam..Elnézést. Na ezt sem fogod tudni hova rakni,hogy egy jobboldali elnézést kér..Pedig a többségünk jól nevelt..A másik:Pont te vagy az élő példája hogy nem tudjátok feldolgozni hogy nem kevés diplomás értelmiségi Fidesz szavazó,mert akkor az általatok elképzelt világ összeomlana..A kutyákra pedig én speciel nem szavazok,de becsületesebbnek tartom őket mint az az állítólag liberális ellenzéket akik volt antiszemita,neonácikkal fognak össze..Ez az én polgári értékrendembe nem fér bele..A migránsok meg:Voltam 2009-ben s 2017-ben is Berlinben..10 éve nyugodtan sétáltam az Alexander Platzon...4 éve már nem...Ez saját tapasztalat..Voltam már Teheránban is és elismerem az irániak a világ legvendégszeretőbb népe,de azt ők is megerősítettek hogy a környező országokból nyugatra vándorlók 90%-a nem agysebész..Én sajá tapasztalatból beszélek,nem bal vagy jobboldali hírekből..Abban viszont az egyik előttem szólónak igaza van hogy a fejlettebb,gazdagabb nyugati magyar városokban a Fidesz támogatottabb mint a keleti régióban..Lsd. Sopron és mondjuk Miskolc Avas..A baloldal szavazóinak egy része tény belpesti liberális értelmiségi..De ahogy a Fidesz szavazók jó része falusi,úgy az ellenzéknél ez igaz az összes lakótelepi munkásra..S a kettő között nincs nagy egzisztenciális eltérés..Annyi hogy ha baj van a vidéki parasztember megtermeli a betevőjét,a panelba meg nem terem semmi.
2021. júl. 31. 09:26
 23/30 anonim ***** válasza:
63%

A vidéki parasztember megtermeli a betevőjét... hát te se nagyon jártál mostanában falun.

"az állítólag liberális ellenzéket akik volt antiszemita,neonácikkal fognak össze..Ez az én polgári értékrendembe nem fér bele.."

Churchill is összefogott Sztálinnal Hitler ellen. Egy fasiszta párt szavazójaként szerintem a polgári értékrendet ne vedd a szádra, nagyon messze van már attól a Fidesz.

2021. júl. 31. 13:04
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Uhh 13# van baj, nem kicsi odafent a toronyban nálad. 😂😂😂😂
2021. júl. 31. 13:58
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
A 13-as hegyvidéki mérnők, aki 134 országban járt, de mégis itt ragadt valahogy ebben a nyomorult országban, valószínűleg öreglány lehet és most elevenébe találtál. Nem bírja az idő múlását ott fent a hegyvidéken.
2021. júl. 31. 14:03
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

25-ös..Képzeld nem itt ragadtam hanem IT mérnőkként k.rva jól keresek itthon...Nyílván külföldön is jól keresnék,de ismétlem ha itthon jól élek minek menjek??Úgy élek amilyen élet neked SOSEM lesz megadatva..Én kormányváltás esetén is jól fogok élni,te akkor is tescos virslit fogsz zabálni a szaros kis panelodba..Amúgy meg utazom céges kiküldetéssekkel,nem akarok kiköltözni.Erasmussal anno 2x1 évet voltam kint..Nem mindenkinek a mániája kimenni Angliába mosogatni..De ha már ekkora arcod van TE mit tettél le az asztalra?S a szaros kis érettségit ne tegyük bele...

23-as s ha jól emlékszem a győzelem után meg is épült a Berlini fal..Tehát akkor ez vàrható az ellenzeki győzelem után..Egy hidegháború..Amúgy ne haragudj de ez a Churchill a mániátok..Ha kicsit olvasottabb lennél tudnád hogy Roosevelt fogott össze a szovjetekkel..Churchill meg csak amerikai nyomásra..Utálta az oroszokat..A mostani összefogás nekem inkább a Ribbentrop paktumra emléleztett amikor a komcsik és a nácik leradirozták Lengyelországot..Illetve nem tudom milyen kis szaros kisegítőbe jártál de a Jobbik politikusai folyamatosan antiszemita és rasszista kijelentéseket tettek..Legutóbb Bíró Laci..

Ha a Fideszt fasisztának gondolod,s nem buktál ki a szaros kis szakközépből akkor idéznél nekem 1 azaz 1 Fideszes képviselőt aki antiszemita vagy rasszista uszítást csinált az elmúlt 10 évben?Elég 1..A Jobbiktól vagy 20-at lehet előrántani..

Nem gond ha egy iskolázatlan kis senki vagy,de legalább ne itt oszd a baromságaid,hanem csengetett a csengő menj vissza a gyárba a csavart meghúzni..

2021. júl. 31. 20:41
 27/30 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó kicsit meredek volt,de abban igaza van hogy a szabad bölcsész/kommunikácio szakos belpesti fiatalok rendszeresen lenézik a vidéki munkásembert is,aztán mennek a mekibe krumplit sütni..A Jobbik itt csak a szélsőséges nácik között népszerű.Az igazi parasztember tudja hogy a Fidesz mennyit segített nekünk:-)
2021. júl. 31. 20:46
 28/30 anonim ***** válasza:
69%

"Ha a Fideszt fasisztának gondolod,s nem buktál ki a szaros kis szakközépből akkor idéznél nekem 1 azaz 1 Fideszes képviselőt aki antiszemita vagy rasszista uszítást csinált az elmúlt 10 évben?"

Sorosozás, migránsozás, cigányozás 2020 elején (Gyöngyöspata), ezek mind antiszemita vagy rasszista uszítások voltak, és ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak.

"A mostani összefogás nekem inkább a Ribbentrop paktumra emléleztett amikor a komcsik és a nácik leradirozták Lengyelországot."

:D jól van akkor. Egyébként ha kicsit visszább megyünk a történelemben, a velünk szomszédos országok szinte mindegyikében találkozhattunk széleskörű összefogással/koalícióval az elmúlt 30 évben, de neked erről nem kell tudnod.

2021. júl. 31. 21:17
 29/30 anonim ***** válasza:
58%
Hegyvidéki "mérnők", nagyon ideges... 😃😃😃😂😂
2021. júl. 31. 21:31
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Te, ha jól keresel itthon, akkor mitől vagy ilyen idegbeteg és paprikás? Nem jó otthon már a házasélet se, mi?
2021. júl. 31. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!