Norbán kérdése:
A fideszesek (fidesz-szavazók) kedves emberek?
Figyelt kérdés
#fideszes belső én
2021. júl. 30. 23:19
11/30 anonim válasza:
Nincs összefüggésben a kettő, tanuljunk meg elvonatkoztatni, és az alapján ítélni, hogy milyen emberi értékei vannak az illetőnek, illetőleg mit hajlandó megtenni értünk. Az, hogy ki kire szavaz, magánügy.
12/30 anonim válasza:
" az egyetlen másodperc alatt lesz hazaáruló, sorosbérenc, migránssimogató, gyúrcsányista meg nem tudom mik még a menő címkék."
Ez tényleg így van, én kritizálom mindkét oldalt és a fideszeseknél ez a menő plusz még a komcsizás, zsidózás. Mondjuk az ellenzék részéről meg halálos fenyegetéseket tapasztaltam, a családom kiirtását, lámpavasazást, teljes vagyonelkobzást megszégyenitéssel (nem is vagyok Fideszes :D) stb.
13/30 anonim válasza:
Jobboldali,hegyvidéki 35 éves 2 diplomás,világott látott/220 országból 134-be jártam/ IT mérnők vagyok 3 gyerekkel és egy diplomás jogász feleséggel..A barátaink is hasonló értelmiségiek és Fidesz szavazók..Ennyit a butáról..Olyan életkörülményt teremtettem magamnak csak tanulással amihez másnak 200 év munka is kevés,s ilyenkor megmosolyogtató amikor / S most tisztelet a kivételnek/ a Havanna lakótelepi kasszázs erzsi hív engem butának a 40nm2 patkánylukból..Ismétlem tisztelet a becsületes kivételnek..
14/30 anonim válasza:
Előző vagyok, a "világot" szót javítanám:-)
15/30 anonim válasza:
#13: Senki nem azt mondja, hogy nincsen sokdiplomás soknyelven beszélő fidesz szavazó, meg 8 általánossal közmunkán tengődő ellenzéki szavazó, hanem azt, hogy a diplomások többsége ellenzéki, míg a 8 általánossal rendelkezők többsége fideszes.
16/30 anonim válasza:
Meg a „mérnők”-öt is javítsd, te hazug fideszes bérválaszolgató... Úgy vagy te IT mérnök, mint ahogy én a római pápa... A nyakamat tenném rá, hogy abból amit leírtál, egy szó sem igaz.
17/30 anonim válasza:
#16: Másik kérdés alatt éppen kutyapárt szavazónak adják ki magukat páran, és úgy éltetik orbánt. :)
18/30 anonim válasza:
De a lényeg hogy ő olyan "életkörülményt" (sic) tekintett magának. :))
19/30 anonim válasza:
Nekem vannak olyan sokdiplomás, kőgazdag, rózsadombon élő rokonaim, akik annyira "tájékozottak" voltak, hogy 2019-ben tőlünk hallottak először a kétfarkú kutyapártról. Komolyan, előtte nem is tudták, hogy létezik ilyen párt. A migráncsoktól meg pont ugyanolyan szinten rettegtek, mint ebben a videóban szereplő úriemberek: [link]
20/30 anonim válasza:
Ezen az oldalon ha leírsz egy kritikát az összefogással szemben, akkor egyből krumpliért megvett Orbánista fanatikus agyhalott vagy. Akkor is, ha egy szót nem mondtál a Fideszről. Ha viszont változatos módon sértegetsz Fideszes politikusokat, akkor egyből komoly baloldali entellektüelnek számítasz. Akkor is, ha semmi mondanivalód nincs, írni dem tudsz helyesen, csak mocskolsz. Nem látok különbséget az ellenzéki szavazók és aközött, amilyennek a fideszeseket próbálják beállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!