Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eljöhet az a jövő, amikor az...

Eljöhet az a jövő, amikor az LMBTQ-sok minden gyermeket hormonkezelésre köteleznek?

Figyelt kérdés

Ha megnézzük a mostani tendenciákat és azt, hogy miből indult ez az egész, akkor interpolálva a trendeket a jövőben elkövetkezhet egy kényszerített, tömeges nemváltoztató hormonkezelés?

Onnan indult az egész, hogy senki sem akar hormonkezelést a gyerekeknek, csak fogadják el a homoszexualitást. Aztán most ott tartunk, hogy LMBTQ aktivisták BDSM szerkóban járnak óvodába "érzékenyíteni" és ha a gyermek ezután azt mondja, hogy meleg akar lenni vagy az iskola úgy ítéli, hogy a gyermek ellenkező nemű viselkedése van, akkor el kell küldeni hormonkezelésra, ami ellen a szülő ha ellenvetést tesz még el is vehetik a gyermeket. Mi lesz ezek után hát?

* * *

Az LMBTQ felvilágosításnak már most hatalmas botrányai vannak, amiről persze a "független" média hallgat. Az érzékenyítők egyoldalúan mutatják be a szexuális szerepeket és nem egyszer azt mondják a gyermeknek, hogy sokkal jobban ki tudja élni a szexualitását, homoszexuálisként. Ez a jövőben hatalmas ellenállást fog szülni a társadalomban. A nagyvárosokban pl Bp-en is simán fog menni az érzékenyítés, de kisebb falvakban szerintem vasvillával fogják ilyenkor elkergetni az érzékenyítőt. Habár a média hallgatni fog tovább a botrányokról, de nem fog menni előreláthatóan vidéken ez a project.

INTERPOLÁCIÓ: Az egész folyamat azt vetíti elő, hogy eljön egy pillanat amikor félelemre azt mondhatják, hogy mivel nem gördülékeny a homofób nácik miatt a felvilágosítás, így emiatt minden gyermeknek meg kell adni a jogot, hogy maga döntse el milyen nemű akar lenni. Mivel még 18 éves koráig nem elég érett, hogy erről döntsön, így addig meg kell kapnia az ellenkező nem hormonkezelését is, hogy válthasson a másik nem felé is szabadon, ne legyen rákényszerítve a született neme. Én nagyon féltem ettől a gyermekeim meg az azokét. Előfordulhat ez a jövőben?

2021. júl. 30. 18:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
44%
sorosterv :D
2021. aug. 1. 17:42
 32/38 anonim ***** válasza:
48%
28. Van olyan ország ahol kb mindennapi a nők megeroszakolasa erről sem hallottam jókat. És akkor mivan? Más országokban más dolgok történnek ember, itt élsz!
2021. aug. 1. 22:22
 33/38 anonim ***** válasza:
56%

"Van olyan ország ahol kb mindennapi a nők megeroszakolasa erről sem hallottam jókat. És akkor mivan? Más országokban más dolgok történnek ember, itt élsz!"

Igen van olyan ország is, én sem hallottam róla jókat, ezeken a helyeken mondhatni szabad, vagy törvény nincs rá, vagy nem tartatják be őket, idehaza tudod miért nem erőszakolnak meg kb mindenkit úton útfélen? Mert van rá törvény és többé kevésbé be is van tartva/tartatva. Ha nem lenne törvény ellene itt is menne az erőszakolósdi. Ugyan ez a nemátalakítós szutykokra is igaz, ha engedjük hogy ezek azt csináljanak amit akarnak,(iskolákba berohangászás stb..) nem hozunk a gyermekkori nemátalakítás ellen törvényt, nem takarítjuk el az lmbtqpzpn+ szutyok csőcseléket, bizony szép lassan eljutunk oda hogy bármikor dönthetnek szülői engedély nélkül hogy nemátalakító kezelést kapjon a gyerek.

"És akkor mivan?"

Az van hogy nem akarok egy olyan országban élni ahol megerőszakolnak, vagy a gyerekem testével "játszadoznak".

"Más országokban más dolgok történnek ember, itt élsz!"

Ami megtörténik más országokban bármikor megtörténhet itt is, főleg ha ezeket a dolgokat beengedik ide.

És igen egyenlőre itt élek, bár ha ez az lmbtqpzpn+ dolog elharapódzik akkor bizony rákényszerülök a költözésre, csak kérdés az hogy hova nem férkőznek ezek be...

Mellesleg ezt az "ember"-ezést sosem értettem....

2021. aug. 1. 23:11
 34/38 anonim ***** válasza:
59%
Akik bárkit bármire kényszeríteni akarnak, azok az egybites bérrettegők, akik mindenben veszélyt látnak, ami különbözik az ő átlag tahóságuktól.
2021. aug. 2. 09:07
 35/38 anonim ***** válasza:
96%
33 itt is van ám erőszak és ott is tiltja a törvény h ilyen megtortenjen
2021. aug. 2. 15:23
 36/38 anonim ***** válasza:
28%
35 Értelmezd légyszíves amit leírtam.
2021. aug. 2. 21:33
 37/38 anonim válasza:
66%
Kétlem hogy 18 év alatt bárki is nemváltoztató hormonkezelést kaphatna.
2021. aug. 2. 22:34
 38/38 anonim válasza:
70%
Szerintem soha, mert egyszerűen szabad választás. Nincs olyan hogy kötelezhetnek valakit, ez olyan mint a szabad vallás vagy stb. A mostani demokrácia (ami per pillanat nem a magyarországi, hanem mondjuk nyugatabbra lévők közül) a szabadságot képviseli és remélem azt is fogja.
2021. aug. 2. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!