Karácsony Gergelyt csak azért mondja mindig alkalmatlannak a kormány, mert vissza akarja szerezni Budapestet, és nincsen alternatívája, ezért embereket próbálnak elhúzni tőle?
Azért egy jó politikusnak vannak ismérvei:
Az hogy büfé-diplomája van az egy dolog.
De ami kell:
Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség- Nincs
Szónoki képesség- nincs
Sokat emlegetett jó nyelvtudás- Nincs
Kreativitás- Nincs
Stratégiai szervező képesség- Nincs
Karizmatikus karakter - Nincs
Inkább te mond már meg! Miért lenne alkalmas?
Persze bábunak bárki jó, mert ő is az.
#11, nekem Karácsony teljesen semleges ember, nem szándékom megvédeni, de atom hülyeségeket írtál:
A szociológia magyarul társadalomtudomány, bölcsészeti kutató ágazat. A "büfészak" titulust általában az önértékelési zavaros mérnökök, biológusok osztogatják tapasztalatom szerint. (Mielőtt rám fognád, hogy bölcsész vagyok és savanyú a szőlő, programtervező matemetikus a végzettségem).
Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség - van neki.
Szónoki készség - nem mondom, hogy Orbán Viktor szintjén, de van neki.
Nyelvtudás - ez valószínűleg tényleg nem erőssége, de főpolgármesterként nem tudom, ez mennyire számít. Most így kíváncsi lennék pl, hogy Tarlósnak, Demszkynek milyen az angolja. Mármint lehet, hogy patent, csak nem tudom.
Kreativitás - nem tudom, és te sem. Ugyanakkor szerintem egy főpolgármesternek nincs is rá szüksége.
Stratégiai szervező készség - szerintem van neki, szerinted nincs. De igazából egyikőnk sem tudja felmérni.
Karizmatikus karakter - nagyon is van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!