Laikusként, fiatalkent (28) relatív, áldozatos munkával, de eléggé jól Keresve, SE Gondolom azt H hű de jó nekünk, mert Viktor és a 133 hős véd minket minden rosszról, és mert a soros meg a Brüsszel meg a Gyurcsány a legnagyobb bajunk. Szóval
Én azt látom H 500 lassan egy liter nyal (ami ugye mindenre kihat) 360 az euró, elmegyek a teszkoba egy nem nagybevásárlásra, es egy szatyor cucc(nyilván a rekord 27es áfa se tesz neki jót) 10ezer, plusz, ha korbenezek a baráti tarsasagba 3/2 kinn tengeti, persze mert itthon túl jó lenne nekik. Kihangsulyoznám H nem gondolom azt H az ellenzék mekkora király, de azt se H ez normális (eltekintve a kaleta Szájer Pegazus stb reggelig lehetne sorolni) Szóval ha ez mégis miért olyan nagyon jó nekünk így?
Minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy ez nagyon nincs rendben. Beszélnek itt a fideszesek 6%-os várható gazdasági növekedésről, de közben mind elfelejtik, hogy előtte 5%-os esés volt, magyarul alig fejlődött a gazdaság a környező országokéhoz képest. Messze nálunk volt júniusban a legmagasabb az infláció, de ez sem baj a lényeg, hogy minden évben emelkedik pár ezer forinttal a minimálbér (mint minden eu-s országban), az is lényegtelen, hogy az emelkedéssel párhuzamosan az árak is ugyanúgy növekednek. :)
2021. júl. 29. 22:16
2/12 anonim válasza:
Blablabla szokásos siránkozás. unalmas.
2021. júl. 29. 22:19
3/12 anonim válasza:
Kérdező, szerintem állj le azzal amit iszol/szedsz. Semmi értelme annak amit leírtál. Még egy telefon sem mentség erre a katyvaszra.
Mi a kérdésed?
2021. júl. 29. 22:22
4/12 anonim válasza:
Nem mondom, hogy jó itthon a helyzet, de kint sem minden rózsás. Egyik barátnőm nemrég volt kint Erasmussal. Mondta, hogy a német és az ír lányok is akikkel összebarátkozott arról panaszkodtak, hogy milyen rossz náluk, nem lehet egyről a kettőre jutni, lehetetlen a saját lakás, bezzeg máshol a világon... Szóval nagyjából ugyan arra ment a panasz, mint itt
2021. júl. 29. 22:27
5/12 anonim válasza:
Az kétségtelen, hogy belehúztunk az inflációval, csak tőlünk keletre tudtak ránk verni:
Is.. én nyaralók kettot nyáron, közbe újítok fel a házban ezt-azt, és közbe szórakozásra sem sajnálok egy vasat sem. Ezzel együtt nem értem H nekünk ez miért jó így ahogy van.
Hármas, a kérdőjel előtti, de inkább aludj.
2021. júl. 29. 23:05
7/12 anonim válasza:
#6 Google fordítóval írod be a szövegedet? Mert másképpen csak lenne valami értelme.
2021. júl. 29. 23:38
8/12 anonim válasza:
6# akkor örülj ennek.
Lettél volna pályakezdő fiatal a Gyurcsány érában, nem így gondoljodnál.
2021. júl. 30. 10:03
9/12 anonim válasza:
Én Gyurcsány idején voltam pályakezdő, és sokat segített a Start kártya programjuk. Most tapasztalattal is nehezebb dolgom van, ha esetleg kicsúszik alólam a talaj.
2021. júl. 30. 10:23
10/12 árokpart válasza:
2-es Akkor most miért jó neked ez a mostani helyzet erre nem válaszoltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!