Extrán rákapcsolt a kormánypárti szavazótábor?
Jászságban élek, konkrétan csak ma 6 községben volt valami találkozó, roma találkozó. Hogy az ellenzék a Gulágra vitetné a romákat, és hogy a Fidesz kiutat ad a romáknak a bajból.
Kérdem én, vannak olyan romák akik ezt még beveszik?
Mweg it Gyk-n is.
Konkértan kétszer annyi van, de könnyen felismerhetőek, maximum 3 pöttyösek.
Cigányként mondom, hogy ez ugyanúgy az ellenzék hibája is, nem csak a cigányoké. Az ellenzék évtizedek óta nem tudja maguk mellé állítani a cigányokat, pedig ma már tény, hogy cigányok nélkül nagyon nehéz megnyerni egy választást. Mondhatni lehetetlen. Az ellenzéknek nincs egy értelmes programja sem a cigánysággal kapcsolatban. A Fidesznek sincs értelmes megoldása, mert a segély nem válasz mindenre, de a cigányok szemében az is valami.
Én cigányként az ellenzékre fogok szavazni, de ez nem az ellenzék érdeme. Orbán a döntéseivel érte el, azt hogy az ellenzékre szavazzak. Engem nem tudnak megvenni a segélyekkel, de a többséget igen.
Van, még akkor is, ha F.F (korábban roma felzárkóztató program vezető)
napokban olvasva, még most is ott ül parlamentben..
És ők maguk a romák is összekapnak, veszekednek rendesen.. Mint a magyar, mondhatnám.
5-ös!
Azért az általatok legelesettebbnek hitt réteg messze nem a legelesettebb. Lepontoztok, de nagyon sok cigány járja az országot. Minden építkezéses munkát, segédmunkát, kertészkedést ők csinálnak. Sőt vannak rengetegen olyanok, akik vállalkozók is. A segédmunkások napi 15.000 ft-ot kapnak itt Nógrád megyében Egyedül az rontja a statisztikákat, hogy a nők otthon vannak, valamint hogy a cigány dolgozó férfiak nagyobb része nincs bejelentve és így felveszik a segélyeket is.
Nagyon sokan a kicsit csúnyább környékeket tartják a legelesettebbnek tévedésből. Attól, hogy nem feltétlen élnek a legszebb házakban nem biztos, hogy rosszul élnek. A legtöbb cigány családi házban él. Egy átlag pesti magyarnak nem kell tetőt cserélnie, kültéri festéssel, és egyéb dolgokkal foglalkoznia. Ha ők is családi házban élnének abszolút nem élnének “szebb” házakban.
"Kérdem én, vannak olyan romák akik ezt még beveszik?"
A cigányok sem egyformák vannak értelmesebbek, tájékozottak, és vannak fogalmatlanok is: https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!