Ezt a videót látva marad még valaki aki nem helyesli a gyermekvédelmi törvényt?
28: ezt nagyon jól összefoglalatad.
Kristálytisztán látszik, hogy nincs előttük megállás.
35: "És most nem arról van szó, hogy transz emberek fogják nevelni."
Ezt írtad.
De igen, pontosan erről van szó, hogy degeneráltak fogják nevelni.
28.
Ne beszélj már baromságokat, Novák Angéla 20 éve műtette át magát itthon tb finanszírozással és elég ismert ember volt akkor is.
#36 Most lenne kedvem anyázni egy sort de nem teszem meg. Bele akartál kötni valamibe amit nem értettél meg. Próbáltalak figyelmeztetni, hogy rossz emberbe kötöttél le, nem vetted. A következőnél még azt is leírtam, hogy én írtam a 28-t, amit viszont megdicsértél - ezt sem fogtad fel.
Ha nem érted akkor nem érted.
Azt meg lehet kérdezni a kedves kérdezőtől, hogy mi a végzettsége, hogy ennyire tudja mi jó egy gyermek egészséges mentális fejlődéséhez?
A kérdésre válaszolva, abszolút osztom azt a véleményt, hogy hülye szülők vannak a heterok és természetesen az LMBTQ+ emberek között is. És mivel nincs EQ-hoz ill. IQ-hoz, meg mindenféle pszichológiai tesztekhez kötve a gyermekvállalás, így ezt nem lehet kiküszöbölni. De mint szakember azt határozottan állítom, hogy ha szeretve van az a gyermek, és figyelnek rá a kellő mértékben, akkor jó remények elé tekinthet a mentális fejlődését illetően.
Főleg ha közben férficsecset szop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!