A balliberálisoknak miért ezek a "legjobb" érvei az új gyermekvédelmi törvény ellen?
Az egyik leggyakoribb érv:
"Magyarországon nem jellemző az lmbt nyomulása az ovikban,iskolákban".
Ha szerintük ez nem jellemző, akkor miért baj, ha törvényt hoznak rá,hogy ne is legyen?
Voltak és vannak erre próbálkozások.Mondhatjuk,hogy ez a dolog mostanában kezd el kibontakozni, kivirágozni.Már, ha egy kivágandó gyomnövénynél nevezhetjük az esetet kivirágozásnak.
A másik "nyomós" érv,hogy utálni fognak minket külföldön emiatt.
Akiknek szivárványos vallása van, meg a feje a migránsok ágyékában mozog előre-hátra az eddig is utált miket, most még jobban fog.
Aki meg eddig nem utált, ezután sem fog.
A törvényben össze vannak mosva a pedofilok és a homoszexuálisok.
Igen, nem történt ilyen, épp ezért furcsa, hogy erre most miért volt szükség egy világjárvány közben, mikor sokkal égetőbb problémák vannak. Normális embereknél szerintem a Fidesz most pont az ellenlezőjét fogja elérni. 2 gyerekem van, nem érzem valós problémának, hogy homoszexuálisoktól kéne védenem őket. A maguk szintjén beszéltem velük, mert láttak 2 fiút csókolózni, volt egy kis kuncogás, bár ha heterók csókolóznak, akkor is kuncognak, de nem érdekli őket. Szóba sem kerül azóta, sőt már 5 perc múlva teljesen máshol jártak gondolatban.
2.
Ok, hozzanak egy törvényt, ami rád és a pedofilokra vonatkozik.
Csak ezen az oldalon már millió kérdés alatt láttam, hogy sokan pedofilnak tartja a melegeket. Azért ne fogadhassanak örökbe, mert megrontják őket stb. Miközben a homoszexuálisok is elítélik a pedofilíát.
"Magyarországon nem jellemző az lmbt nyomulása az ovikban,iskolákban"
Akkor jó lenne, ha ez így is maradna.
Viszont ettől még a szexuális felvilágosítást és ennek objektív ismertetését meg kellene tartani az iskolákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!