Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo.hu miért nem meri...

Az origo.hu miért nem meri bevallani, hogy Angliába Sinopharm és Szputnyikkal oltottak nem mehetnek be olyan könnyen, mint a többiek?

Figyelt kérdés
[link] itt valahogy elfeledkeztek a fontos részletről. Ez a Fidesz-média szokása?

2021. júl. 28. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

#10 Lehet hogy te nem ismered, de van egy olyan nemzetközileg elfogadott jelzés, hogy idézőjel. Ha két ilyen jel között van egy szöveg akkor az máshonnan vett szöveg idézete, másolata. Azt nem lehet átírni. Segítek, ilyen: "Valami technikai hiba lehet a billentyűzeteddel, vagy nem tudod kezelni az érzelmeidet. Fordulj szakemberhez."

De köszönöm, hogy ezzel meg is válaszoltad a kérdésemet, el sem olvastad a cikket amit te linkeltél a kérdésedhez, mert abban szerepel és pontosan így az idézett szöveg.

Még mindig nem sikerült arra az egyszerű kérdésre válaszolnod, hogy "Hogy jön ide a szputnyik meg sinopharm oltás?"

Gondolom mert sehogy és mivel el sem olvastad a cikket amit linkeltél, fogalmad sincsen mit válaszolj.

2021. júl. 29. 17:17
 12/20 A kérdező kommentje:

2021.07.29. 17:17

Lehet, hogy te nem tudod, de többször is végigolvastam NAGYBETŰSTŐL a cikket. Többször is. Ezért sem akartam elhinni, hgy egy civilizált országban ilyen álújságírás működik.

Kedves válaszoló, gondolom annyira egyoldalú fidernyák hírolvasó vagy, hogy nem tájékozódsz elég körültekintően, hanem benyalsz mindent amit a gazdát leírat a propagandamelósaival.

"Hogy jön ide a szputnyik meg sinopharm oltás?"

Kicsit ki kellene tekinteni a fidder álújságírás határain túlra, az igazi újságírás híreit olvasva rájönnél, mekkora beégés, amit írsz.

Még mindig nem sikerült arra az egyszerű kérdésre válaszolnod, amit feltettem a címben. Gondolom mert sehogy nem tudsz a fideszes médián túl látni és értelmezni önálló személyiségként, és mivel el sem olvastad a többi cikket (legalább egyetlen egy igazi hírt), ezért fogalmad sincsen, hogy érdemben mit válaszolj :-)

2021. júl. 30. 18:39
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező!

Ha én Nagy-Britanniába akarok menni, honnan fogják tudni, hogy Sinopharmmal, vagy Pfizerrel oltottak-e? A védettségi igazolványon nem szerepel.

Ha meg bejönnek a harmadik oltások, amik más típusúak, mint az első kettő, akkor mi dönti el, hogy én milyen oltottnak minősülök? Első két oltásom Sinopharm, harmadik Pfizer, így mehetek Nagy-Britanniába?

Ha csak egyetlen Pfizert kaptam, akkor és a második oltásra már el sem mentem, mert csak a kártya kellett, akkor az Nagy-Britanniának okés?

2021. júl. 30. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
7%

#12 Megint nem válaszoltál arra hogy hogyan került ide a két oltás, mikor a linkeden levő cikknek semmi köze hozzá. csak terelsz és terelsz és terelsz. Meg égsz, de nagyon.

Legközelebb olvasd el a cikket amire ki akarsz írni egy kérdést, értelmezd és úgy írd ki a kérdésedet hogy legyen értelme!

Vagy szimplán le is írhattad volna, hogy sehogy, csak te akartad belekeverni, mert okot kerestél egy kis fideszezésre meg hogy köpködhesd ezt a két fajta vakcinát.

2021. júl. 30. 21:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves 2021.07.30. 21:23-kor válaszoló!

Megint nem érted. Olvasd el a hírt részletesebben, de javaslom, ne az origon és a többi fidernyák propagandagyár oldalán. Akkor talán felfogod a kérdés lényegét és a hír teljes tartalmát.

Igazi híroldalakon megtalálod a választ a kérdésedre, hogyan kerül ide.

Legközelebb olvasd el a cikk teljes (elhallgatott részletektől mentes), nem propaganda változatát, és akkor értelmes választ tudsz adni. Ne egyetlen propagandacikkből tájékozódj, és úgy írd ki a válaszodat hogy legyen értelme!

Vagy szimplán le is írhattad volna, hogy nem tudsz tovább látni a fidesz simogató médián túl, mert okot kerestél egy kis fidesz-simogatásra meg hogy talán jól megköpködhesd az elhallgatott hírek hallatán a tájékozottabb ellenfeleidet.

Tévedsz, nem a két vakcinát jöttem köpködni, el sem tudod képzelni, mennyire nem.

Szóval továbbra is várom, hogy értelmes híroldalakon, vagy akkor ha fáj, fogalmazzunk úgy, több oldalon próbálj tájékozódni.

2021. júl. 31. 00:17
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező!

Az én kérdéseimre is válaszolj, légyszíves! 18:52-es vagyok.

2021. júl. 31. 09:29
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ha én Nagy-Britanniába akarok menni, honnan fogják tudni, hogy Sinopharmmal, vagy Pfizerrel oltottak-e? A védettségi igazolványon nem szerepel."

Fogyatékoskám, magyar oltási igazolvánnyal te sehogy se mész Angliába. Az EU-sban pedig szerepel a típus. Na így.

2021. júl. 31. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ 17-es, bár a stílus nem tetszik. Ha most itt lennél, kitaposnám a beled.
2021. júl. 31. 11:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nem értem a tegnap 18:52-es válasz lepontozását.

A konzuli szolgálat honlapján próbálok én is tájékozódni, hiatalos információ, és a változásokat követi, mindenkori aktuális előírásokat tartalmazza:

[link]

2021. júl. 31. 18:33
 20/20 A kérdező kommentje:

Egyébként ha a csak origo.hu-ról tájékozódó válaszolótárs nem hajlandó más médium híreit olvasni, a konzuli szolgálat információit remélem nem kérdőjelezimeg nagy vehemenciával:

pillanatnyilag ez a mondat is ott áll:

"A bejelentett könnyítések a Sinopharm és Sputnik V vakcinákkal beoltottakra nem vonatkoznak."

2021. júl. 31. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!