A fideszesek miért hisznek el mindent, amit Orbán kitalál? Egy meleg sem akar itthon óvodákban prédikálni!
"egyszerűen elmondjuk nekik, hogy teljesen normális dolog másképpen élni, és ebben nincsen semmiféle szégyellnivaló. "
Semmit nem mondtok el ezentúl. Ratyinak lenni nem normális dolog, a deviancia népszerűsítése pedig bűncselekmény.
#35 "Én megértem, hogy egy átlagembernek sok lehet, hogy már rengeteg féle nemet és szexuális irányultságot fedeztek fel a tudósok és ez a szám rohamosan nő."
Nem drágám! Nem "felfedeztek" hanem KITALÁLTÁTOK a sok hülyeséget.
Nincsen 172-féle nem. 2-féle nem van, nő és férfi. Ezek pszichológiai problémák és azok különböző súlyosságú változatai. Éppen úgy a mentális problémák csoportjába tartozik az aki kitalál magának valami szexuális irányultságot, mint aki azt hiszi, hogy a békaemberek őt figyelik meg a tóparton, vagy aki kizárólag úgy indul el otthonról hogy háromszor ellenőrizte b van-e zárva minden ablaka.
Szexuális irányultság szintén 2 féle van, heteroszexuális vagy homoszexuális. Pont.
NEKÜNK vannak és lesznek gyerekeink. NEKED meg nem lesz. Szóval takarodj el a MI gyerekeinktől!
Ezeket nem tudósok fedezték fel hanem LMBTQ emberek áltudományos nevesincs tudósokkal kitalálnak nemeket
"pláne hogy a homokosok nem tudnak szaporodni úgyhogy kis halnak majd."
Az megvan, hogy a homoszexuálisok hetero családokban születnek?
Azt nem tudom, hogy kihalnak-e valaha, mert nem látok a jövőbe, de valahogy csak nem haltak ki az emberiség többezer éves történelme folyamán.
"Én megértem, hogy egy átlagembernek sok lehet, hogy már rengeteg féle nemet és szexuális irányultságot fedeztek fel a tudósok és ez a szám rohamosan nő."
Nem tudósok fedezik fel. A tiktokra felteszel egy videót és random kreálsz egy új nemet.
A "Demiszexuális" konkrétan annyit tesz, hogy olyannal szexel, akivel érzelmi viszonya van.
Ez már nem a szexualitásról szól. Ez egy aggresszív szubkultúra.
"Amit viszont mindenkinek meg kell tanulnia az az, hogy nem bántjuk a másikat csak azért, amiért más. Sokfélék vagyunk és ebben rejlik az erőnk. "
Milyen erőnk? Ja, tudom, voltam a prideon, megnézni mi a fene ez: "Nekünk, bu.ziknak, varázserőnk van."
" gyerekeiteknek is joga van ehhez a tudáshoz, és ők még sokszínűbbek lesznek, amikor felnőnek."
Akkor neked is jogod van a tudáshoz. Most vihetünk mi is átnevelő táborba, mint amit ti rendeztek?
Csak megjegyzem, az általad emlegetett nácik és komcsik rendeztek átnevelő táborokat...
35
Te tényleg hiszel ebben a sok hülyeségben amit mondasz? Aberrált beteg emberektől lenne jobb a társadalom? :D Ne vicceljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!