Szerintetek lehetséges lenne itthon egy polgárháború?
Sajnos igen, nem is olyan régen a covid előtt zavargások voltak. Rendőr sorfal állt a parlament előtt és Orbán megveretett egy Momentumos hölgyet a rendőrökkel. Egy hölgyet! Semmivel se jobb mint Gyurcsány volt.
Szerintem 2022-ben fog elpattanni a húr. De én addigra már elmenekülök innen.
Megnézném ahogy a falu végén lakó 86 éves, 7/24-ben részeg Pista bácsi meg a
fél mankóval sírban lévő Bori néni hogy fog egy taktikailag pontos rajtaütést végezni a Honvédség katonáin.
Kap mindenki egy rezsiutalvány, egy zsák krumplit, vagy esetleg egy ingyenes 7 személyes ótókát, és mindenki csöndben marad továbbra is.
Ennek ez a rendje itt.
szerintem nem.
mert ha párhuzamba vesszük csaucseszku buktatását, az azért jöhetett létre, mert nem lehetett elmenni romániából.
vagyis a változást akarók sarokba voltak szorítva, onnan meg csak előre lehet menni.
viszont nálunk, hogy sun ce t idézzem, mindig adva van a szalmaszál.
vagyis nyitva a határ, és az emberek el is mennek.
másik oldalról meg, ha a fidesz túlfeszíti a húrt, mint legutóbb a fudannal, akkor egyből jön 1 nyilatkozat, hogy nem lesz itt semmi se népszavazás nélkül, mire az emberek ezt elhiszik, lenyugszanak...aztán rá 2 hétre a fidesz sza rik arra amit mondott a magyar népnek, hogy népszavazás lesz és simán a parlamenti többségével eldönti, hogy megépül.
vagyis mint a horgász.
ha nagyon húz a hal enged a damilon, ha gyengül a hal, keményen húzni kezdi.
egy esetleges polgárháborúval ugyanez lenne.
lehűtené a kedélyeket mielőtt erőre kapnának, húzná az időt, aztán amikor látja, hogy kezd lanyhulni az ellenállás akkor újra indul a magyarellenes népsanyargatás.
szóval valós polgárháborúra esély, egy esetleges fidesz győzelem utáni eu kilépés után lenne realis esély.
de mivel a fidesz sem hülye a hadsereg és a rendőri vezetőket hithű fidesz bérencekkel rakta tele, akiket jól meg is fizet.
így ők nem fognak ellene fordulni.
nélkülük meg a fegyvertelen nép teljesen magára lesz utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!