1/23 Molyember válasza:
Nem géniusz, ilyet senki sem mondott, a fideszesek találták ki arra, hogy ő egy... Na, micsoda? :D
3/23 anonim válasza:
#1 Ha a Fideszesek találtak ki akkor gondolom mondták is aztán abból ítélve hogy 2-2,5 millió ember leszavaz rá így szerintem elég sokan gondolhatják ezt.
4/23 Molyember válasza:
Na jó, hármas, de miért találták ki? Mi volt ő eredetileg a géniusz helyett? Na? Le mered írni? :)
6/23 anonim válasza:
A "géniuszozás" csak szánalmas vegődés. Mindenki tudja, hogy mit jelent a "g".
9/23 anonim válasza:
Nem, egy szerencsétlen, rossz sorsú gyermek, aki úgy maradt. Ennek ellenére Soros kiképeztette, ezért utálja őt annyira. Szeretett volna gyermek maradni. Engem vigyél fel a padlásra, építs nekem kisvasutat, ha nagy leszek, focista leszek, nem katona és vadakat terelő juhász. Ha nem jön össze, akkor építeni fogok stadionokat, mert én mégis szeretem a focit. ha már érteni nem értek hozzá.
10/23 anonim válasza:
Igen, az. Hányan képesek 3-szor újraválasztatni magukat? Ez mindent elmond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!