Brüsszelnek semmi sem tetszik?
A 12-est miért pontoztátok le? Feljebb volt kérdés, hogy milyen Eu-s szabályokat sért, és a dokumentum pontosan felsorolja ezeket.
Aki feljebb követelte, hogy írjuk le pontosan, milyen szabályt sért, az megkapta a választ, de válaszolni már nem tud, ezért inkább lepontoz?
Azt hallottam, hogy amikor a fidesz szavazók rájönnek hogyan lettek becsapva tíz éven keresztül; nem az ellenzéket támogatók, hanem az antifideszesek fogják kirángatni a hesziendájából.
Ezt Juhász Péter mondta az egyik videójában.
Ebben én kételkedem.
Oláh Sándor meg azt mondta, hogy a választások már rég levannak játszva, az ellenzék fog nyerni.
Valóban az ellenzék fog nyerni.
Jól látszik, hogy Orbánnál egyre messzebbre mennek agyilag, és egyre kevesebb ütőkártya marad a kezükben!
Épp ideje megszabadulni ettől a hordától!
Nem volt így őket meglehet cáfolni dokumentumokkal mese minket nem.
"hagyd már ezt a migránskvótát!"
Miért is talán kényes téma?
Orbán aláírta, úgyhogy nem tudni hogy mi ellen lázadozik állandóan?!
Orbán nem írta alá a kötelező migránskvotát max azt hogy amelyben az szerepel hogy a befogadásának önkéntes alapon kell működnie.
"Vagy nem tudja, hogy mit írt alá? Mert az angolja elég gagyi!"
Elég jó az angolja még a perfekt angolok sem beszélnek jobban. Elég megnézni Joe Bildent: [link]
"Magyarország az Unió nélkül már régen éhen döglött volna!"
Magas GDP növekedésünk lenne az Unió nélkül is.
"Orbán valóban kiírta magát az unió köreiből; már senki nem tekinti méltó partnernek! Mindennel és mindenkivel szembe megy - egyenesen a szakadékba!"
Orbán Viktor a főgonosz ja nem és elég sokan vannak mellette.
"Hát, aki akar kövesse ezt az elme-roggyantat, én szeretnék minél távolabb maradni tőle!"
Orvos látott már?
#19 Tipikusan az vagy akinek valódi tudása nincsen, de fennhangon emlegeted azokat az ostobaságokat amit a ballib médiában hallott.
"hagyd már ezt a migránskvótát! Orbán aláírta, úgyhogy nem tudni hogy mi ellen lázadozik állandóan?!"
Orbán NEM írta alá a kötelező kvótát. Kifejezetten Orbán é a lengyel kormányfő miatt született meg az a megállapodás amiben konkrétan le is van írva, hogy a kvóta ÖNKÉNTES kell legyen.
"Vagy nem tudja, hogy mit írt alá? Mert az angolja elég gagyi!"
Ehhez képest a gagyi angolja megfelelő ahhoz hogy angolul adhasson sajtótájékoztatót, azonnal válaszolni tudjon az őt megállító riporterek angol kérdéseire vagy hogy angolul beszéljen nemzetközi fórumokon.
"Orbán valóban kiírta magát az unió köreiből; már senki nem tekinti méltó partnernek! Mindennel és mindenkivel szembe megy - egyenesen a szakadékba!"
Aha. Ehhez képes mindenkinek Orbán lett a viszonyítási pont az eu-ban. Éppen most körvonalazódik egy új frakció kialakulása a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) elnökének kezdeményezésével. Én nem csodálkozom majd, mint te, ha hamarosan egy újabb nagy frakció jön létre az EP-ben, miközben az Európai Néppárt jelentősen veszít a szerepéből.
24 - nem látott orvos.
Nem nekem kell Grazba járnom...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!