Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ egy álprobléma?...

Az LMBTQ egy álprobléma? Azért foglalkoznak ezzel folyamatosan, hogy addig se kelljen a valós problémákkal (pl. szegénység, egészségügy stb.) foglalkozni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 20:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

39-es, akkor engedd meg nekem!

Nem létezik olyan szó, hogy „nyelvtannáci”.

A 34-es hozzászólásod eleje értelmetlen.

Ez a két legszembetűnőbb hiba a legutóbbi néhány hozzászólásodban, ám ezen felül van még sok kisebb hiba is.

2021. júl. 29. 16:57
 42/47 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként ez a fajta LMBTQ-s, fosztogatós, intoleráns liberalizmus igazából maga a kommunizmus, a vezetői kommunisták (a BLM-é is). Ezért olyan ellenszenves. Egyébként addig lehet liberálisnak lenni, amíg másoknak nem ártunk. Csakhogy 3 éves gyerekek deviánssá, beteggé tételével ártunk másoknak... Attól, hogy valaki elüt egy betűt a neten, még nem lesz rossz a helyesírása... Ezt egy normális ember értené (mellesleg az enyém valószínűleg sokkal jobb, mint a kritizálóké, már csak azért is, mert én nem kötök bele felesleges dolgokba, nincs szükségem rá).
2021. júl. 29. 16:59
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

#40 "A liberalizmus hagy lehetőségeket mindenre, hisz a demokrácián alapszik. A kommunizmus sokaknak ártott, még az eredeti elgondolás szerint is, majd gyakorlatban csak még rosszabb lett. A liberalizmus elméletben sem árt senkinek, esetleg csak a szélsőségeseknek és gyakorlatban is kiválóan működik."

Csakhogy az elméleti liberalizmust jobban megtalálod a fidesz politikájában, mint a balliberálisoknál, akik magukat liberálisnak nevezik.

"Ha már politikai maga a kérdés, jelenleg a Fidesz szimpatizál erősen Kínával, ami az egyik utolsó jelenleg is kommunista ország és Oroszországgal, a kommunizmus egykori nagyhatalmával, a demokrácia elnyomásának és az álcázott diktatúrának a XXI. századi mintapéldájával."

Ez nem igaz. A világ összes országának a vezetője törekszik a jó kapcsolatra Kínával és üzletelnek az oroszokkal is.

Gyurcsány maga volt kint Pekingben tárgyalni arról, hogy szorosabbak legyenek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok és már akkor tervben volt egy kulturális-oktatási fejlesztés aminek Budapest lenne a helyszíne. Ahogyan gyurcsány évente találkozott Putyinnal, kiutazott hozzá Moszkvába, meg vendégül látta a házában. Akkor jó volt Kína meg Oroszország, most meg már nem jó 10 évvel később amikor még messzebb vannak a kommunizmustól? Amúgy egy kis emlékeztető a többi ország Kína ellenességéről:

"Az EU és Kína vezetőinek találkozója videokonferencia keretében, 2020. december 30.

Az Európai Uniót Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke képviselte. Kínát Hszi Csin-ping elnök képviselte.

A találkozó mellett Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár és Hszi Csin-ping elnök külön megbeszélést folytatott a 2019 márciusában Párizsban rendezett találkozójuk nyomán."

[link]

2021. júl. 29. 17:12
 44/47 anonim ***** válasza:
52%

Ja, erre jó bizonyíték, hogy neked nem megy a magyar, míg a "ballibeknek" igen. :DDD

Tévedés, a jelenlegi jogszabályok szerint, ha nem ütközik más törvénybe, akkor a szülő dönti el, hogy mi segíti és mi árt a gyereknek, akár 3 éves, akár 12.

Továbbá nem betű elütésről volt szó, hanem hibás szórendról, szókihagyásokról.

Elütésekért én sem szóltam volna.

"én nem kötök bele felesleges dolgokba, nincs szükségem rá"

Ellenben nevetségesség tudod magad tenni azzal, hogy bemutatod, hogy mennyire nem tudod, hogy mi az a liberalizmus. :DDD

"Csakhogy az elméleti liberalizmust jobban megtalálod a fidesz politikájában, mint a balliberálisoknál, akik magukat liberálisnak nevezik."

Sajnos ez szimpla hazugság.

A fidesz által vitt neo-liberális gazdaság politika pont a liberalizmus alapelveivel megy szembe.

"A világ összes országának a vezetője törekszik a jó kapcsolatra Kínával és üzletelnek az oroszokkal is."

A jó kapcsolat nem azt jelenti, hogy eladod, eladósítod az országodat egy másik ország felé.

Ezt gyarmatosításnak hívják és Kína így terjeszkedik pl. Afrikában is.

Elég röhejes, hogy nem ismerik fel a fideszesek ugyanazt a módszert, amit már máskor is használt Kína.

2021. júl. 29. 17:58
 45/47 anonim ***** válasza:
57%

„Csakhogy az elméleti liberalizmust jobban megtalálod a fidesz politikájában, mint a balliberálisoknál, akik magukat liberálisnak nevezik.”

Ez hazugság. A Fidesz egyik fő ideológiája az illiberalizmus, vagyis a liberalizmus-ellenesség.

„Ez nem igaz. A világ összes országának a vezetője törekszik a jó kapcsolatra Kínával és üzletelnek az oroszokkal is.”

Neked nincs igazad. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a világ országainak nagyrésze törekszik a legfeljebb semleges kapcsolatokra Kínával (ellentétet képeznek a hasonló, kommunista, illiberalista gondolkodásmódú országok). Az Amerikai Egyesült Államok inkább igyekszik a rossz viszony fenntartására, mert neki nem szükséglete a semleges viszony, ugyanis nem függ annyira Kínától.

„Gyurcsány maga volt kint Pekingben tárgyalni arról, hogy szorosabbak legyenek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok és már akkor tervben volt egy kulturális-oktatási fejlesztés aminek Budapest lenne a helyszíne. Ahogyan gyurcsány évente találkozott Putyinnal, kiutazott hozzá Moszkvába, meg vendégül látta a házában. Akkor jó volt Kína meg Oroszország, most meg már nem jó 10 évvel később amikor még messzebb vannak a kommunizmustól? Amúgy egy kis emlékeztető a többi ország Kína ellenességéről:

"Az EU és Kína vezetőinek találkozója videokonferencia keretében, 2020. december 30.

Az Európai Uniót Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke képviselte. Kínát Hszi Csin-ping elnök képviselte.

A találkozó mellett Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár és Hszi Csin-ping elnök külön megbeszélést folytatott a 2019 márciusában Párizsban rendezett találkozójuk nyomán."”

Én egy szóval sem mondtam, hogy Gyurcsány jól csinálta. Azt viszont állítom, hogy az emberek változnak, ahogy az országok is. Szóval abban biztos vagyok, hogy Oroszország sem az az ország már, ami a kétezres évek elején volt, sőt Gyurcsány sem az az ember már, aki akkor volt.

Egy találkozás pedig nem jelent jó vsizonyt. Az iráni, az egyesült arab emírségeki, a szaudi, a üzbég, a türkmén, a szír, a török stb. vezetéssel sincs jóba az EU, ám a találkák segítenek jobb útra terelni az országokat és szükségesek diplomáciai okokból, függetlenül az országok viszonyától.

2021. júl. 29. 18:54
 46/47 anonim ***** válasza:
0%

Az elütés továbbra sem számít helyesírási hibának, ill. az értelmetlen mondatok sem, de ezzel nem is fárasztom a liberálisok agysejtjeit, már az is szép, ha elkezdenek picit gondolkodni a magyar nyelvről, ha kezdetlegesen is. Én gyakran rosszul írok mondatokat, pl. ha kitörlök valamit, és nem nézem át, de ennek semmi köze a helyesíráshoz.

Na, ilyen szellemi szinten vannak az LMBTQ-mozgalmárok. Szerintük egyáltalán nem gáz tönkretenni 5 éves gyerekek életét, csak hogy pár deviáns kiélhesse magát.

2021. júl. 30. 14:58
 47/47 anonim ***** válasza:
49%

„Én gyakran rosszul írok mondatokat, pl. ha kitörlök valamit, és nem nézem át, de ennek semmi köze a helyesíráshoz.”

De igen, az helyesírási hiba.

„Az elütés továbbra sem számít helyesírási hibának, ill. az értelmetlen mondatok sem”

Akkor szerinted mi a helyesírási hiba?? Helyesírási hibákat lehet véletlenül is véteni, de az is ugyanúgy hiba! Én is szoktam néha rosszul írni ezt-azt, de az is hiba.

2021. júl. 31. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!