11/20 bumbi02 válasza:
már nem azért.. de Mógács kb annyit csinálna mint akármeik másik politikus (orbán,mesterházy,schiffer,vona, akármeik) azaz semmit..akkor meg mi a különbség? ö legalább vicces:)
12/20 anonim válasza:
én rájuk szavazok... kell az örök élet.:)
13/20 anonim válasza:
Ez most egy élő riport volt, vagy kandikamera? Én nem tudom, ki ez a fickó, nem is érdekel, utálom a politikát, de ezt komolyan leadták?
14/20 bumbi02 válasza:
am hatalmas arc xd remélem megválasztják, nekem mind1 kilopja apénzt, ő legalább vicces.. legnagyobb:
-parkolóörökböl képzett hadsereggel támadják az V. kerületet xd
-nézze ezt nem most kezdtük.. legalább egy hete..
15/20 anonim válasza:
Nekem amúgy a riporternő szövegéből tűnik úgy, mint ha kandikamera lenne "ragassza a rágót az asztalra..." poénnak poén, csak furcsa ilyeneket hallani egy ilyen jellegű riportban.
16/20 anonim válasza:
Volt választási programjuk is. Annyi valóságalapja ennek is van,mint a többinek. :D
17/20 anonim válasza:
ez szánalom.
amúgy minden tiszteletem a műsorvezető asszonyé :D
19/20 anonim válasza:
Imádom ezt a csávót! A humort is imádom. De az MKKP kurv@ra idegesít, felesleges, izzadságszagú, erőltetett szar.
20/20 anonim válasza:
Nem tudom hogy ezek mit akarnak de én maradok a Jobbiknál.
Tiszta poén az egész:D Szerintem nem lesz ez polgármester ez sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!