Van értelme egy olyan lehallgatási ügy mellett tüntetni, amire az ég világon semmi bizonyíték sincsen?
Ki a sz*rt érdekel, hogy kiket hallgattak le? A javuk egyébként is hazugság, csupa noname figura.
Engem az érdekel, hogyha ez olyan k*rva nagy botrány, akkor a felelősök nevei hol vannak?
"Engem az érdekel, hogyha ez olyan k*rva nagy botrány, akkor a felelősök nevei hol vannak?"
Engem is érdekelne ez. Kár, hogy az illetékesünk 2 hét nyaralásra ment és nem tud vizsgálatot elindítani és kár, hogy a nemzetbiztonsági ülés sem jött össze néhány politikus hiánya miatt. Gondolom ebben együttérzünk, hisz mindketten a felelősökre vagyunk kíváncsiak...
32
Az egész ügyön látszik, hogy a nyári uborkaszezon miatt bedobtak egy ilyen szürke kamuügyet. Csak megszívták, mert senkit nem érdekel, meg ugye gyanusítottak sincsenek egy darab sem.
"Az egész ügyön látszik, hogy a nyári uborkaszezon miatt bedobtak egy ilyen szürke kamuügyet."
Aham, ezért indítanak vizsgálatokat a különböző országok, aham.
"Csak megszívták, mert senkit nem érdekel"
Mármint a fideszeseket nem érdekli, de ezt megszokhattuk. Államosítanak? Nem érdekel titeket. Privatizálnak? Nem érdekel titeket. Hazudnak? Nem érdekel titeket. Ez csak egy újabb strigula a sok közül.
"meg ugye gyanusítottak sincsenek egy darab sem."
Az én gyanúsítottam a fidesz, milyen kár, hogy minden ellenőrző szerv velük van kitömve, vagy fel vannak rá hatalmazva, hogy ellehetetlenítsék őket. De te csak tapsikolj csak, ugyanaz történik és ugyanazt a birkaszellemet követed, ami és akik szerint Rákosi idejében sem voltak ártatlanok és elhurcolások, csak bűnösök és büntetések és a kornak megfelelő Soros bérencek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!