Ha a felvilágosítás órákon nem szabad megemlíteni a melegeket mondván propaganda, be kéne tiltani a hittant is hiszen a szülő joga hogy mire neveli a gyermekét. Szerintetek is el kéne takarodjon a hittannak ezen elv alapján az oktatásból?
Pirul az arca a biosz tanárnőnek egy órán rögtönzött bemutatón! :DDD
Magyar órán, fiú osztálynak, egy mini szoknyás fiatal tanárnő:
"Mit állítok?!"
Mire az első sorokból néhányan félhangon mormolva:
"F*szt!"
Én sem szeretném ha a jövőben a gyerekeknek hittant kéne hallgatnia az iskolában.
Ez mi ha nem erőltetès?
Nem a vallastól,hittől lesz valami jó ember.
Irodalom órán mű elemzés közben találkozzon a biblival a gyerek. De ezen kívül ilyen kötelező hittèrítès ne legyen már.
Ha én is eldönthettem gyerekkènt és felnőttként miben hiszek, akkor a gyerekeknek is ugyan úgy joga van az ilyen meséket elutasítani.
Nem is megtiltásnak neveznèm,ha kíváncsi rá menjen el mint választható külön óra , de rábeszélni biztos nem fogom. És tiltakozók az ellen,hogy ez Kötelező legyen.
Inkább biológiát, ès a természettudományt kéne komolyabban venni. Azt kéne megszerettetni a gyerekekkel.
16-os!
Tudod?! Allamalapito Szt.Istvan eleg regen meghatarozta Magyarorszag kereszteny mivoltat! Lehet regen volt, de te ma ugyan azon a Magyarorszagon szulettel es elsz! Ezt ne felejtsd el soha.
Szexuális felvilágosításra sajnos a mai napig szükség van, mert nagyon sok a prűd ember aki a gyerekèt nem kèszíti fel
Akkor a szülők vegyenek részt ilyen és próbálják tovább adni a gyereknek ha maguktól nem megy
Vagy 18 éves korig Tilos a gyereknek a szexre gondolni?
Vagy kitalálom, mivel ez a keresztény maszlag megy manapság, házasságig nincs szex? Ugye?
Bűn a gyereknemzesen kívül szexelni a fideszesek szerint?
Csak azért szexeljünk ha gyereket akarunk csinálni,ugye? A fieszesk hithű keresztény emberek az erkölcsössèg megtestesítőí, mint borkai és Szájer
18-as! Akkor nekem kötelező isten hívő kereszténynek lennem?
Régen boszkányt is égettek. Azt is kövessük? Fejlodott az emberiség, a tudomány. Minden pontját cáfolni lehet a sza.ros bibliának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!