LMBTQ - ami ebben a videóban van, nem puszta pedofília? Mert praktikus haszna nincs a babára nézve
2021. júl. 26. 10:13
11/36 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyha 2000 évig tudtak normálisan élni az emberek, akkor most mi ez a pálfordulás, ez a videó pedig bárhogy nézem undorító...
14/36 anonim válasza:
11: az ugye megvan, hogy pl. az ókori Rómában, Görögországban mindennapos, és elfogadott volt a homoszexualitás
15/36 A kérdező kommentje:
A videóban egyébként NEM homoszexualitás van
2021. júl. 26. 10:29
16/36 anonim válasza:
14: Köze nincs a melegekhez , itt a pedofilokról van szó
17/36 anonim válasza:
Sajnos pedofilok is mindig volt az emberi történelemben, és ez mindig tiltott volt, helyesen. Ezért kell szigorúan büntetni minden formáját, pl. azt is, amikor az egyházon belül eltitkolják az ilyen eseteket, hogy ne essen folt az egyház tekintélyén. Ilyenkor én az egyházi vezetőket is elővenném, büntetném, akik az eltusolásban bűnrészesek voltak, lehetővé tették.
18/36 A kérdező kommentje:
2021. júl. 26. 10:33
19/36 anonim válasza:
#14, a 11-es vagyok, egy szóval sem írtam hogy a melegekről beszélnék. Az elmúlt 2 év alatt a tetőfokán van a hülyeség az egész világon, most már olyan sincs hogy összetartás...
20/36 anonim válasza:
17: A balosok szentgrálja. A pedofil papokat , már évek óta előhozzák és puffognak. A pápa jelenleg is ezen dolgozik és sokat fejlődtünk ezen a téren, bezzeg a pedofil tanárokkal senki sem foglalkozik , jaj , hogy azzal nem sértenének meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!