Miért nem adunk egy esélyt a Mi Hazánk Mozgalomnak?
42, ezt nem értem én sem. Szégyen bevallani? Szerintem a szavazóik 1%-a sincs aki azt mondja, hogy "jaj, világbéke, imádunk mindenkit, csak ne bűnözzenek"
Mert ugye mindig ezt hangoztatják, hogy nekik senkivel nincs bajuk, nem baj, hogy más bőrszínű. Mégis az egész kampányuk a cigókra van felépítve.
Én már leszűrtem a hozzászólásokból, egyszerűen értelmesen még vitatkozni sem lehet egy baloldalival, mert a második mondata már az hogy náci, homofób, fajgyűlölő és társaik.
Képtelenek felfogni hogy már nem léteznek nácik, sőt... a nácik karszalagot felváltotta a szivárványos karszalag, most liberálnácizmus van és ezeknek a mozgalmaknak kell gátat szabni mielőtt még elfajulnak annyira a dolgok hogy keresztényüldözés lesz...
"Egyszerűen erről híres a párt."
-- ezt mutatja a főmédia, de a többit nem. Csak fel kell menni a youtube csatornára, ott van a Virradat program. Nekem a Mi Hazánkról a földosztás jut eszembe meg a szép Dóra
"szavazói pontosan ezek a karlendítős, hitler imádó, zsidó össze eküvéses retardáltak"
--- utolsó munkahelyemet tekintve vegyilaboros vagyok, leginkább kereszténynek vallom magam.
De nem a párt a lényeg, mert sajnos az éket ver legtöbbször az emberek közé. A pártok azért vannak, hogy dolgozzanak a Nép álmáért. Minden pártot az elmúlt 4 évben nyújtott munkája jellemez, vagyis kellene hogy jellemezzen.
Ember, Te jössz itt Hitlerrel, Te káromkodsz, de még Te is fenyegetőzöl, ez mi már? Azt még neked áll feljebb...
De legalább Te annyira nyitott és elfogadó vagy.
Nem tudom, ebben mi rasszista, nácis?
https://www.youtube.com/watch?v=y86_M_60dqw&ab_channel=Zolt%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!