Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem adunk egy esélyt a...

Miért nem adunk egy esélyt a Mi Hazánk Mozgalomnak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 06:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
64%
32, igen, köszönöm értem. És ez le van írva a programjukban? Az élősködő magyarokra is ugyanez fog vonatkozni?
2021. júl. 26. 10:04
 32/78 anonim ***** válasza:
30%

Ó, olvasom is a programjukat, ami ugye nem megkülönböztető, nem náci.

"Közfeladatot ellátó személy megtámadása esetén azonnal letöltendő börtön legyen a büntetés"

Ez magyarokra is vonatkozik, vagy csak cigánynak lesz letöltendő?

"Ahol mindkét szülő bűnöző, ott el kell venni a gyerekeket."

Ez magyarokra is vonatkozik? Mert csak cigányokról van szó a programban.

Van olyan programjuk is ami általánosan mindenkire vonatkozik, vagy csak cigókra? Tehát ha egy cigány megöl valakit az sokkal nagyobb bűn lesz a Mi Hazánk kormánya alatt, mint ha egy magyar ölne meg bárkit?

2021. júl. 26. 10:15
 33/78 A kérdező kommentje:

#34 most úgy beszélsz mintha a bűnözőket védenéd...

Viszont ezzel beismerted hogy szerinted csak a cigányok lehetnek bűnözők, tehát ki is a rasszista?

2021. júl. 26. 10:17
 34/78 anonim ***** válasza:
32%

35, miről beszélsz? Én a Mi hazánk programjából idéztem, tudod mi az az idézőjel? :)

Én nem védem a cigókat, meg a bűnözőket, csak mondjátok már ki, hogy nácik vagytok és rühellitek a cigókat meg még isten tudja kiket :DDD Ne púdereljetek már.

Tehát, a fenti kijelentések amiket idéztem a programból, csak a ciggerekre fognak vonatkozni? Vagy igaz magyarokra is?

2021. júl. 26. 10:19
 35/78 anonim ***** válasza:
83%

34!

Az ún. cigányügyi program azért kapta ezt a nevet, mert olyan problémákra ad megoldást, melyek elsősorban a cigányságot érintik. Ettől függetlenül az itt leírtak természetesen minden magyar állampolgárra érvényesek. Hiszen a Mi Hazánk a törvény előtti egyenlőség pártján áll.

2021. júl. 26. 10:23
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
Van pár gondolatuk, amivel nem tudok azonosulni, de az a baj, hogy a többi párt esetében még több van. És hát sajnos jelenleg ők az egyedüli párt, akik fellépnek a kötelező oltás és a diszkrimináció ellen, ezért én adok nekik egy esélyt.
2021. júl. 26. 10:27
 37/78 A kérdező kommentje:

Én ugyan így vagyok vele #38-as, szerintem annyit mindenképpen megérdemelnek hogy bejussanak a Parlamentbe, de igen vannak programpontjaik amit ellenzek.

Viszont az felháborít engem, hogy nácinak vannak bélyegezve indokolatlanul.

2021. júl. 26. 10:40
 38/78 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem van esélyük a Mi Hazánknak, csak alíg említik őket. Legutóbb már 5%-on mérték a pártot, miközben év elején 2-3% volt. Áprilisra meglesz a 7-8% az teljesen jó egy 3 éves pártnak. Úgy is a következő 4 év vagy talán kevesebb fog dönteni nagyon sok párt sorsáról. Vagy egybeolvad az LMBTQ zászlós jobbik+ Karácsony+ akárkik, vagy szétesnek. Most sokan Orbán-haragból szavaznak a baloldalra, de a szavazás után kihez fognak húzni?
2021. júl. 26. 12:05
 39/78 anonim ***** válasza:
63%

Szándékosan vagy rosszhiszemű idióta ugye? Külön a te kedvedért ki kell írni hogy a törvények mindenkire vonatkoznak? Na pont erről beszéltem. Elég szánalmas az hogy ilyen meséket kell ahhoz kitalálni hogy kötekedhess.

2021. júl. 26. 12:48
 40/78 anonim ***** válasza:
41%

De azért a fő program a cigányozás, b*zizás.

Egyszerűen erről híres a párt.

Na és miért sértő az hogy náci párt, ha egyszer az? A szavazói pontosan ezek a karlendítős, hitler imádó, zsidó össze eküvéses retardáltak. Akik egyébként rendszeresen hangoztatják, hogy ki kéne írtani mindenkit, aki nekik nem tetszik.

Ha a saját szavazóik egy náci pártot látnak bennük, akkor miért nem náci?

Szerintem a létezésük is szégyen.

Meg az az 5% szavazó is egy szégyen, legalja pór nép.

2021. júl. 26. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!