Az "Anonymous" holnap új anyagokkal áll elő. Mit gondoltok, az igazságnak ez a titokzatos harcosa most esetleg fideszes visszásságokat fog feltárni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 20:19
21/26 A kérdező kommentje:
20: persze, jogászként, amit a neten anonymként bárki bemondhat úgy, hogy nem lehet ellenőrizni
2021. júl. 26. 17:57
22/26 anonim válasza:
Szálloda a házam mellé, hogyne :D
Ekkora marhaságot.
Nincs is jobb befektetés, mint egy szálloda oda ahol semmi igény rá.
23/26 A kérdező kommentje:
22: látom sikerült megérteni az írottakat, hogy "ez csak egy példa volt, ugyanez számtalan más formában is előfordulhat", és a lényeg, hogy ki leszel szolgáltatva a hatalmasoknak sokkal jobban, mint ha a jogaid valóban érvényesülnének
Ez a szomorú, hogy sokan a holnapon nem látnak túl és fogalmuk sincs arról, hogy mire valók a jogaik, és miért kellene védeni azokat.
2021. júl. 27. 11:13
24/26 anonim válasza:
21.Pont nem érdekel hogy egy hozzád hasonló iskolázatlan senki elhiszi vagy nem hogy jogász vagyok..Nem neked fogom a diplomám mutogatni...Bocs de van az a társadalmi szint ami alá nem ereszkedem..
25/26 anonim válasza:
#23: már miért lennék? Jelenleg jogallam van, és nem tűnik úgy, hogy ez változna.
Demokratikus választás lesz jövőre, ennyire élünk diktatúrában.
26/26 anonim válasza:
Utolsónak igaza van..A kérdező annyira hülye hogy azt sem tudja mi a diktatúra..Én éltem benne..Diktatúrákban nem szokás demokratikus választáson legyőzni a kormányzó pártot..Diktatúrákban nincs választás..Viszont diktatúrákban nem is tisztelik a népszavazást,ami pont az ellenzékre ráillik..Mindig nevetek amikor a volt komcsi állampárt utódai ugatnak demokrácia deficitről..Hajrá Fidesz,jövőre újabb pofon a moslékkoalicíónak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!